Дал` су "бољи" као политичари ил` као певачи, просудите сами!!!

Неки политичари би требали да пораде мало на себи,......ако ништа, нека се мало осврну у прошлост, па нека упореде себе и неке друге политичаре.

Имали смо ми политичара кога у оваквим ситуацијама, (као у снимцима изнад) нисте никада могли да видите.

А волео је и он да запева и кажу да је лепо певао, али никада то није радио овако јавно као поменути у теми...

Мислим да није тешко погодити о ком политичару је реч. Погледајте:

9Mart9DeoS2.jpg

Нисам могла да одолим...:zcepanje:

Горе сам поставила снимак, на ком Тома игра колце, али нисам знала да је он тада и пао,...ево погледајте, ако грешим, исправите ме:

301228_tomislav-nikolic-foto-g-srdanov-2_ff.jpg

Чини ми се да се Тома превише заглед`о у ову жеМску испред, а да је при том Драгицу скроз запоставио.

301229_tomislav-nikolic-foto-g-srdanov-3_f.jpg

Чак јој доста времена скроз био окренут леђима (погледајте на видео снимку испред)...и мени се чини да је ово њега Драцица НАГЛО цимнула, ( "Томо, ја сам на овој десној страни, а не на левој")
..... па је он онда пао...:cepanje:

301230_tomislav-nikolic-foto-g-srdanov-4_ff.jpg

...или се толико заблесавио (шташ` ударила слава у главу, то је ваљда снимак када су прослављали његову
победу) па се спотакао ...

Мени ово неки "ЗНАК",...да он овако не падне и са председничког трона :zper:

Ja primecujem da oni izgleda menjaju mesta, pa tako pevaci postaju politicari, a politicari postaju pevaci. Eto, to je nasa promena vlasti. Modelsica, Maja Nikolic, grand balerina, Sasa Mirkovic i ko zna koliko ih ima jos.

Зато ови политичари напрасно вежбају певање и играње. Ако им се измакне ова златна кока, да имају спремну резервну :lol:

Back