Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Ja samo jednom nisam platio.
Ja jednom za malo da nisam platio...ali onda dosle dve gorile i ljubazno me otpratili do banke da dignem kintu i pljunem kes.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja jednom za malo da nisam platio...ali onda dosle dve gorile i ljubazno me otpratili do banke da dignem kintu i pljunem kes.![]()
Ma ko ne plati na drini platice pice
Ova bila zaboravila,verovatno bila preumorna,a ja se napravio lud...![]()
Ne znam gde si to bio, ali uvek se prvo dogovori trajanje tretmana, cena, daju se pare, pa se onda pegla. Ali eto, imao sam i ja jednu izuzetnu situaciju....bio vec u sobi sa jednom, vratio se za sank...onda mi prisle dve izvanredne Madjarice, i spontano sam otisao sa njima u djakuzi...to je jedini put da nisam unapred placao...i za malo da se zaj*bem tj. da naj*bem. Vratio se opet u bar, seo, narucio pice...kad ove dve gorile "Momak, ti dodjes za ovo zadovoljstvo koje si imao jos 200 EUR"....ja uzeo da bunarim po dzepovima, imao nesto oko 50 EUR jos...ali sreca bilo jos para na racunu pa sam digao i platio...inace bi me razvukli po asfaltu samo tako.![]()
Šteta što ne primaju kartice.......Ja jednom za malo da nisam platio...ali onda dosle dve gorile i ljubazno me otpratili do banke da dignem kintu i pljunem kes.![]()
Šteta što ne primaju kartice.......
Hteo bi, a ne bi...borba protiv sebe samog. Zaj*bana stvar.![]()
![]()
PA ZAR ŽENA NIJE BOLJA?
Svejedno kako to nazivas...poenta je da se kresnulo.![]()
kresnuo si je, a ne kresali smo se
ne razumem zasto ih placate kad ima dovoljno aj "slobodnih" zena, u smislu ne prave neko pitanje stida ovo ono, zar je moguce da se sve to ne moze naci besplatno, ili je to do krize
kriza, propagira se moral, zene se stiskaju, muzevi onda idu kod prostitutki. ako se ne propagira moral, onda se svojevoljno shire noge i manja je potreba za placanjem jer zene nije blam da se ponasaju "kao *****"
Nisi razumela. Ne govorim u svoje ime, nego komentarisem cave man-a. Kazem njemu "hteo bi, a ne bi...". Kontas?![]()
Discoteca "Help" na Copacabani, najveci jebarnik (i rasadnik HIV-a) u gradu prepun neukrotivih zdrijebica koje odlikuje nevjerovatna radoznalost duha i temeljito humanisticko obrazovanje. Skoro svake veceri po 3-4 cure, tako 7 dana dok mi nisu jaja zabrinjavajuce otekla (drasticna pauperizacija nesretnih spermica) i junacko srce bukvalno zaribalo od nadljudskog napora.
Ipak, par veceri sam upoznao lokalnu garotu, ali nije bila iz Ipaneme, kao sto nije bila prijateljica noci nego one-night stand, pa su me uvele u tajne uzbudljivog nocnog zivota (uz nedvojbeno zanimljive plesne aktivnosti s fizioloskog stanovista) putem kojim se rjedje ide. Crnkinje sa sjevera su bile izvor stalnog etnografskog nadahnuca.
Izadjes u grad u 7, popijes par pica i zagrijes se, ispred se nalaze dva kafica sa velikim i krcatim bastama. Ako ti se svidi neka, pada skicanje, jednostavna prica na nivou paleolitskih lovaca zbog jezicke barijere (Zdravo, ja sam Tandoori, 'ajmo se jebati) i odlazak (kamen gori, val se pjeni - zagrljeni) u obliznji motel, kresnes je oko 9, vratis se nazad, popijes jos malo ili promijenis drustvo. Odes u Help, kresnes drugu tamo oko ponoci, vratis se, pijes ili pleses do 4 ujutru, i onda odvedes trecu (tj. dvije ako ti je do menage a trois) u obliznji motel.
Nadje se vremena za cudorednu romantiku, a bogme neke odu pravo na trcanje duz Copacabane nakon clubbinga. Jednom, riba od 120 kila, setamo gradom u praskozorje i skoro svaka ekipa, bleji ispred kafica - umire od smijeha; ljudi prolaze kolima i sirene se cuju, mashu nam, cerekaju se... Ona, sira i jaca od mene dva puta, oci kao u kosute, mirise na nektar i svjezinu prasume, ogromne sise (kao dva torpeda), vraski pozeljna - znojna i debela zadnjica kao Karolinina sto ju je Krleza opisao u "Povratku Filipa Latinovicza". Bas smo bili holivudski par te veceri. Krevet je pukao u motelu (stravican prasak), pa sam morao da platim stetu zbog aberantnog ponasanja... Bukvalno me je satrala, lomikurka par excellence. Srecom, nisam zapostavio kondicione pripreme. Dobro sam popio i poduvao te noci.
Ako se curi koja radi nocnu doista svidis, onda te sutradan vodi kuci na obiteljski rucak. Francuski nacin ljubljenja je dozvoljen, nisu kao Evropljanke, mada, vidio sam par redovnih muskaraca da je furalo rent-a-girlfriend shemu. Jedne veceri, odmah ispred, bio je neki humanitarni koncert. Nastupali su Gilberto Gil i Caetano Veloso. Pomislio sam da sam otegao papke i otisao pravo u raj.
ne razumem zasto ih placate kad ima dovoljno aj "slobodnih" zena, u smislu ne prave neko pitanje stida ovo ono, zar je moguce da se sve to ne moze naci besplatno, ili je to do krize
kriza, propagira se moral, zene se stiskaju, muzevi onda idu kod prostitutki. ako se ne propagira moral, onda se svojevoljno shire noge i manja je potreba za placanjem jer zene nije blam da se ponasaju "kao *****"
I kako se ova tema uklapa sa onom izrekom: "Sve su žene kurvе"?!