Eric Draven
Veoma poznat
- Poruka
- 13.290
nije valjda da i tamo pišeš (tj.meljesh)
PS inaće ti je zabranjeno reklamirati druge forume![]()
Hoce li mali kyo opet da place kao za zlu strelu aaaaa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije valjda da i tamo pišeš (tj.meljesh)
PS inaće ti je zabranjeno reklamirati druge forume![]()
jao pa na šta bi to ličilo...oni nas svakodnevno vređaju lažima, krađom, prostaklukom od parlamenta, skupštine, sabora pa do vlade i mesnih zajednica....i za to primaju još platu od nas poreznih obveznika....a mi ćemo pokupit ban ako ih pošaljemo u rofno mesto
da nije možda neko od modova kakav političar?
1. Марлон је за тебе НЕДОСТИЖНИ ПОЈАМ !
2. Да ниси ти клон корисника Длакава стрвина, тј.Ирон Лорд ?![]()
ma da bas sam sedela i smisljala kako da masu zahebem...to mi je jedino palo kao mogucnost da se nekako sistematicno obrazlozi nezadovoljstvo
pa kakv si ti covek ako stalno sumnjas i stalno citas nesto izmedju redova sto ne postoji
pri tom ja sam plavusa
i eto nisam se setila da vas usmerim ka zaboravljanju..vec naprotiv da izneste nesto sto ne zelite da zaboravite a zelite da pormenite
a da li ce se promeniti
ja sam ucinila prvi koram..da se cuje
Anti srbizam ne postoji, al antisemitizam postoji i treba ga sankcionisati..![]()
A jel' ?????
Moderatori BAN za ovog !!!!!!!!!!!!!!!!
Uvek sam sumnjiv.... ebiga takav sam zbog posla kojim se bavim, a inace forum treba da bude kao sto rekoh za relaksaciju i zezanje i tako treba shvatiti taj moj post....
Uvek sam sumnjiv.... ebiga takav sam zbog posla kojim se bavim, a inace forum treba da bude kao sto rekoh za relaksaciju i zezanje i tako treba shvatiti taj moj post....
1. Марлон је за тебе НЕДОСТИЖНИ ПОЈАМ !
2. Да ниси ти клон корисника Длакава стрвина, тј.Ирон Лорд ?![]()
Na ovom forumu niko ne proganja Srbe, ali postoje članovi koji konstantno proganjaju jevreje!![]()