DAKLE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao pa na šta bi to ličilo...oni nas svakodnevno vređaju lažima, krađom, prostaklukom od parlamenta, skupštine, sabora pa do vlade i mesnih zajednica....i za to primaju još platu od nas poreznih obveznika....a mi ćemo pokupit ban ako ih pošaljemo u rofno mesto :dontunderstand:

da nije možda neko od modova kakav političar?:per:

Slazem se sa uj...pardon Kyo-om....:D

ma da bas sam sedela i smisljala kako da masu zahebem...to mi je jedino palo kao mogucnost da se nekako sistematicno obrazlozi nezadovoljstvo
pa kakv si ti covek ako stalno sumnjas i stalno citas nesto izmedju redova sto ne postoji
pri tom ja sam plavusa
i eto nisam se setila da vas usmerim ka zaboravljanju..vec naprotiv da izneste nesto sto ne zelite da zaboravite a zelite da pormenite
a da li ce se promeniti
ja sam ucinila prvi koram..da se cuje

Uvek sam sumnjiv.... ebiga takav sam zbog posla kojim se bavim, a inace forum treba da bude kao sto rekoh za relaksaciju i zezanje i tako treba shvatiti taj moj post....

Кажњавање се наравно наставља и то због постова на теми која је отворена у знак протеста, као револт на Милункино форсирано кажњавање форумаша патриотске провинијенције ...

Шта је циљ,
која је поента ???

Покажњавати и одстранити све који другачије мисле од тренутне гарнитуре на Власти, а у циљу "одбране лика и дела" новопостављеног модератора ???

Не разумем ....

Постављена су нова, строжија правила, и углавном су се форумаши придржавали (ко није, одморио се пар дана) и нико се није љутио ...

Шта сад ово значи и докле ће да траје,
да знам да не улазим на политику, а можда ни на Крсту ...

Пре неку годину сам паузирао годину дана и ево, још сам жив ...
Ако је поента да се Форум почисти и прочисти, кажите да знамо на чему смо ...

1. Марлон је за тебе НЕДОСТИЖНИ ПОЈАМ ! :rtfm:

2. Да ниси ти клон корисника Длакава стрвина, тј.Ирон Лорд ? :per:

Marlon i ekipa su bili govna koja su maltretirala svakog normalnog coveka koji je dosao na forum.... nadam se iskreno da ga necu dostici po tome.... covek koji je pretio ljudima policijom i slao svoje prijatelje na kucne adrese tih ljudi.... ma da ne pricam...

2. to smo vec presli.... kao sto vidis na forumu uzivam samo sa jednim nikom.... ne kao neki...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back