dakle i bash namjerno

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
u moje vrijeme devojanja birali se momci koji su odlazili u vojsku ...devojke su tad znale da je momak sposoban dabimauredna stopala, ochnji vid, koljena, kichmu i tuki te da je mentalno zdrav. za devojke je otezhavajutji chinjenica da je nestala ta prirodna selekcija tako da u ovom vremenu chesto nagaze na machora u vretji.

s druge strane sve je vishe momaka u 30+ godinama koji najprije zabibere devojki pa je onda tek zhene jer netje da dovedu nerotkinju.
ja mislim da to nije fer

shta vi kazhete ?

Zašto misliš da nije fer da ljudi prvo naprave bebu?
Pri tom se ne bih složila da bilo ko devojci "zabiberi", pre će biti da to zajednički odluče. A kod ljudi kojima je važno da imaju decu meni je baš fer da znaju na šta pristaju. U smislu, verovatno bih bila sa dragim i da nismo mogli da imamo decu, ali bi to bilo nešto na šta sam pristala, a ne nešto što me je snašlo... Mislim da je to velika razlika.

Није фер што се забибери ђевојки јер се не жели нероткиња, али зато је фер што су се бирали момци у униформама јер се сматрало да имају добар туки, могу добро да плоде и донесу на свет здраво потомство? Па чек, ви можете бирати расне пастуве, а ми кад бирамо плодне ђевојке онда то није фер?
Ил сам ја то нешто погрешно разумео тебе са таквим стилом писанија.

u moje vrijeme devojanja birali se momci koji su odlazili u vojsku ...devojke su tad znale da je momak sposoban dabimauredna stopala, ochnji vid, koljena, kichmu i tuki te da je mentalno zdrav. za devojke je otezhavajutji chinjenica da je nestala ta prirodna selekcija tako da u ovom vremenu chesto nagaze na machora u vretji.

s druge strane sve je vishe momaka u 30+ godinama koji najprije zabibere devojki pa je onda tek zhene jer netje da dovedu nerotkinju.
ja mislim da to nije fer

shta vi kazhete ?

boli mene uvo ako ne moze da rodi.volecu je i ovako i onako.

Није фер што се забибери ђевојки јер се не жели нероткиња, али зато је фер што су се бирали момци у униформама јер се сматрало да имају добар туки, могу добро да плоде и донесу на свет здраво потомство? Па чек, ви можете бирати расне пастуве, а ми кад бирамо плодне ђевојке онда то није фер?
Ил сам ја то нешто погрешно разумео тебе са таквим стилом писанија.

Nekad se vodilo računa o tome sa kim se pare i keruše i krave i krmače..... i to ne u pogrdnom kontekstu, nego se čak i o životinjama vodilo računa. A ne ko se sa kim venčava i ima decu..... Sad je Ok putovati 300km da bi rodovnik kućnog ljubimca bio adekvatan, ali je malograđanski i primitivno razmišljati o tome kakve gene pristajete da prenesete svojoj deci......

Ne znam, ja nesto nisam za to pravljenje dece, pa zenidba. Ajde ono kao, hocemo porodicu, na korak smo od braka, pa sto da ne beba, ali obicno vidjam ove, posebno mladje oko 18-20 da im se omakne pa se zene i udaju.

odkud tebi ovako razmiljanje :lol:

pa znas kako ono za vojsku je donekle tacno barem moras da skines gace al se gleda dal imas pisu ne dal je sposobna da obavi funkciju

e sad ovo za nerodkinje, pa znalo se ranije sto ljudi biraju rodkinje da ima ko da se brine o njima u starosti
danas o tome razmiljati je logicno al nije vise pravilo
da su ljudi iz dobrih kuca birali iz dobrih kuca i to je poznato danas nista vise nije pravilo ljudi dvode sa filipina zene a kamoli da gleda dal je ona iz dobre kuce ili lose
nemam nista protiv svako ima pravo na svoje al ako vec hoces decu onda je ponekad bolje razmisliti sa kime ih pravis

ja mislim da to nije fer

shta vi kazhete ?

Kakvih se sve bolida u svakom pogledu provuklo u vojsci sa tom dijagnozom "vojno sposoban"...tako da ti to nije ama bas nikakva garancija.

ne mislim nishta...
nije joj on nishta zabiberio, jer je svojevoljno pristala na sex bez zashtite
ja to lichno nikad ne bih uradio, al ima raznog sveta...
inache, iako sam hteo, nisam sluzhio vojsku...
ali sam vrlo sposoban i obuchen za ne daj Bozhe!

Back