Kohen
Ističe se
- Poruka
- 2.450
Duh Sekire:А ко је тај Пахомије? Видим сви га помињу...
Odes u Nish, skini gace, naguzi se i cekaj.......................sam ce ti se prikazati........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Duh Sekire:А ко је тај Пахомије? Видим сви га помињу...
Kohen:Odes u Nish, skini gace, naguzi se i cekaj.......................sam ce ti se prikazati........
Duh Sekire:А ти си испробао, па знаш?
S njima ko u onoj prici o Ocu, sinu i magarcu (samo u obrnutom smislu) -nikad im ugoditiDuh Sekire:Само има ту један проблем, драга моја Биљо.
Ето тако су "Бошњаци" себе некад звали "Муслимани", а некада давно, пре само 40 година су се богами писали као Срби. Сад би хтели да буду "Босанци".
Тако и ови... можда сутра одлуче да не буду геј или хомосексуалци, већ нешто треће, па их и ови термини почну вређати. Као рецимо што Шиптаре вређа ако их зовеш оним именом којим сами себе зову.
Стварно, ко ће све то испратити?!?![]()
![]()
![]()
![]()
Plava Bilja:S njima ko u onoj prici o Ocu, sinu i magarcu (samo u obrnutom smislu) -nikad im ugoditi![]()
Neka im ugadja Kohen :wink:
Kohen:ne , nisam isprobao, ali vidim da se ti jako interesujes za Pahomija,.........
Plava Bilja:S njima ko u onoj prici o Ocu, sinu i magarcu (samo u obrnutom smislu) -nikad im ugoditi![]()
Neka im ugadja Kohen :wink:
Duh Sekire:Сав мој интерес за Пахомија је само зато што га неки уопште не ваде из уста. Па рек'о шта вам је Пахомије толико занимљив. На свакој теми Пахомије...
Мада 'оће то код свирача у дувачке инструменте. Неки ни Живана не ваде из уста...![]()
Duh Sekire:Па видим да се нашао силно погођен на теми о хомосима.
King David:@besniris
Ma, hajde sto su demokrate, to je u prirodi stvari, ali prostitutke!!! I one se otvoreno i poluotvoreno stavljaju u zastitu p....., iako je to suprotno ekonomskoj logici.
Kohen:Ni jednim slovom , za razliku od tebe , nisam pomenuo homose , niti me interesuju........
Duh Sekire:Па што онда постујеш на тој теми црни сине?!?
Ја не пишем тамо где ме не занима тема.
HeBePoBaTaH_:Indikacije za latentni homesexualizam pripisuju i ultra liberalnim partijama -icama u Srbijici, NVO..etc.. pa šta sad.. zna se ko stoji ovde iz pokušaja organizovanja gej mitinga i parada, pa šta ćemo sa tim indikacijama, koje više upućuju na latentni homosexulaziam nego na toleranciju ..
Kohen:Bato, taj goli decak sto se siri na tvom avataru , je najtipicniji primer latentnog homoseksualizma...............
Jesi li se malo preispitivao zasto bi neko , stavio golog muskarca u svoj avatar??![]()
King David:Ja trazim izvinjenje u tvoje ime, covece! Moze i tebe sutra neki p....homosexualac da savata u nekom coscku, n.....je ti k......cinu, a onda te Predsednik drzave napane da si nacista.
Mozes od zenskih pedera.Vrlo su nezgodne 8)Plava Bilja:E, vala, ako ni od cega ne moram strepeti u ovoj mojoj Srbijici, ne moram od p.......ovaj.........homoseksualaca, bar nesto![]()