Dakle, Gospodo...da li su ****** postali sve agresivniji?

Duh Sekire:
Само има ту један проблем, драга моја Биљо.
Ето тако су "Бошњаци" себе некад звали "Муслимани", а некада давно, пре само 40 година су се богами писали као Срби. Сад би хтели да буду "Босанци".
Тако и ови... можда сутра одлуче да не буду геј или хомосексуалци, већ нешто треће, па их и ови термини почну вређати. Као рецимо што Шиптаре вређа ако их зовеш оним именом којим сами себе зову.
Стварно, ко ће све то испратити?!? :lol: :lol: :lol: :lol:
S njima ko u onoj prici o Ocu, sinu i magarcu (samo u obrnutom smislu) -nikad im ugoditi :lol:
Neka im ugadja Kohen :wink:

Kohen:
ne , nisam isprobao, ali vidim da se ti jako interesujes za Pahomija,.........

Сав мој интерес за Пахомија је само зато што га неки уопште не ваде из уста. Па рек'о шта вам је Пахомије толико занимљив. На свакој теми Пахомије...
Мада 'оће то код свирача у дувачке инструменте. Неки ни Живана не ваде из уста... :roll:

Duh Sekire:
Сав мој интерес за Пахомија је само зато што га неки уопште не ваде из уста. Па рек'о шта вам је Пахомије толико занимљив. На свакој теми Пахомије...
Мада 'оће то код свирача у дувачке инструменте. Неки ни Живана не ваде из уста... :roll:

Na primer, bas mi ti licis na lika koji zvace Zivana ceo dan................

King David:
@besniris

Ma, hajde sto su demokrate, to je u prirodi stvari, ali prostitutke!!! I one se otvoreno i poluotvoreno stavljaju u zastitu p....., iako je to suprotno ekonomskoj logici.

U ovoj nesrecnoj drzavi sve se izokrenulo. :D :D :D .Treba ocekivati da u vecerasnjim vestima na B92 glavna tema bude zastita ped... u Srbiji.Normalno sve onako uvijeno u demokratska prava i slobode.I na ovom forumu ima ih dosta koji se ubise od brige za gore navedene,da ih neimenujem zna se ko su :D :D :D .

Duh Sekire:
Па што онда постујеш на тој теми црни сине?!?
Ја не пишем тамо где ме не занима тема.

Lepo je sto tebe gej populacija interesuje..........mislim , lepo sto si se nasao u tome........
Yebiga, neko pravi decu i porodicu, a neko, kao ti, otkrije da ga zanima gej fazon.........

Ja sam samo napisao post o Pahomiju, a on, koliko znam, nije dokazani gej.......iako postoje indikacije :D

Dakle, da ne bude nesporazuma, za razliku od tebe, koji je toliko zainteresovan za pedere, i sa tako mnogo postova , zivo debatuju o ovoj temi, mene ista ne interesuje........samo sam
odgovarao na tvoje gluposti.........

HeBePoBaTaH_:
Indikacije za latentni homesexualizam pripisuju i ultra liberalnim partijama -icama u Srbijici, NVO..etc.. pa šta sad.. zna se ko stoji ovde iz pokušaja organizovanja gej mitinga i parada, pa šta ćemo sa tim indikacijama, koje više upućuju na latentni homosexulaziam nego na toleranciju ..

Bato, taj goli decak sto se siri na tvom avataru , je najtipicniji primer latentnog homoseksualizma...............

Jesi li se malo preispitivao zasto bi neko , stavio golog muskarca u svoj avatar?? :roll:

Kohen:
Bato, taj goli decak sto se siri na tvom avataru , je najtipicniji primer latentnog homoseksualizma...............

Jesi li se malo preispitivao zasto bi neko , stavio golog muskarca u svoj avatar?? :roll:

Dopadam ti se, baš si se i zagledao?
Sa "Bato" oslovljavaj nekog drugog, zamoli mamu i tatu da te vaspitaju, ali građanski, ne gejački i šabanski..

zanimljive opservacije o homoseksualcima...trol na kub. od 7 i po miliona srba samo pahomije je u ustima. to znaci draga braco i sestre da zivimo u zdravoj sredini gde su likovi tog kalibra molekulskog formata. ali koncept onanije oko dogadjaja na tasmajdanu svi stavljaju u drugi plan. eklatantan primer menjanja svesti putem medija i svesno iskrivljavanje slike dogadjaja od samog predsednika drzave i minornih apartcika koji su se zdusno gologuzecki poturili jevrejskoj zajednici. s toga ne ocekujte da ce dogadjaji koji ce uslediti, a bice ih sigurno, jer se gay populacija nasla u nebranom grozdju i imaju dobrobnameran savet i z raznih nvo-a da samo provokacijama mogu da rade na dobijanju statusa koji zele... naravno prvo ce dobiti preko one stvari, jer niko normalan nece tolerisati maloumnike koji provociraju na ulicama.

Back