MAJCIKI
Zainteresovan član
- Poruka
- 226
Prijatelju,samo se vi mazite pod cebetom i obavezno ugasi svetlo.Videces da ce sve biti ok.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јел' има тај Сун Цу онлајн негде на српском?
Sa devojkom sam vec 4 meseca... I volimo se, super nam je i sve to... Ovo mi je druga duza veza... Ja imam 19 ipo godina, a ona 19. I hocemo da imamo sex. odnos, ali postoji problem... Nece da mi se ukruti kako treba... Pokusali smo vec 2 puta. Znam da je to zato sto do sad nisam nikad to radio, i unervozim se u tim situacijama... E, potreban mi je savet, sta da radim, da bi moj ponos bio kako treba...?
Samo iskreni saveti...
Na srpskom nema
Ja sam pročitao nešto, našao na netu, ali mi deluje mnogo kratko... trebalo bi da ima više!Мрзи ме да га читам на енглеском... те изреке и мудрости волим у домаћој варијанти.
А Сун Цуа никако да прочитам већ годинама.![]()
kako da bude opustena kad suoboje neiskusni?
moj savet ti je da prestanete sa tom presijom i uzivate u oralnom seksu. maksimalno. sve dok on spontano ne preraste u "normalni" seks.
Oralni sex i uzivanje?
Ma dok je ne uhvati zguza i za kosu pa pocne nabijat i samo gleda guzove kako idu u valovima, bez toga nema torbanja.
Koliko više? Nisu ti to Karamazovi. Uglavnom, do sada sva izdanja koja su bila prevedena na srpskiJa sam pročitao nešto, našao na netu, ali mi deluje mnogo kratko... trebalo bi da ima više!![]()
Ni jedno, ni drugo... mislim da bi vredelo da ona bude gore i da ona vodi igru... nista ne pali vise od ljubljenja i gledanja u oci u toku seksa...Oralni sex i uzivanje?
Ma dok je ne uhvati zguza i za kosu pa pocne nabijat i samo gleda guzove kako idu u valovima, bez toga nema torbanja.
Sinko ako ti neko da dobar, iskren savet javi mi preko PP, da i ja nesto naucim...... Ja imam 19 ipo godina, a ona 19. I hocemo da imamo sex. odnos, ali postoji problem... Nece da mi se ukruti kako treba... E, potreban mi je savet, sta da radim, da bi moj ponos bio kako treba...?
Samo iskreni saveti...
Sa devojkom sam vec 4 meseca... I volimo se, super nam je i sve to... Ovo mi je druga duza veza... Ja imam 19 ipo godina, a ona 19. I hocemo da imamo sex. odnos, ali postoji problem... Nece da mi se ukruti kako treba... Pokusali smo vec 2 puta. Znam da je to zato sto do sad nisam nikad to radio, i unervozim se u tim situacijama... E, potreban mi je savet, sta da radim, da bi moj ponos bio kako treba...?
Samo iskreni saveti...
Predugo ste chekali. Kao da je 1928. Teraj dalje pa kad naidje$ na neku koja ce da ti izblajva na prvom dejtu onda ce ti se sve samo kasti