Dajte neki savet...

Sa devojkom sam vec 4 meseca... I volimo se, super nam je i sve to... Ovo mi je druga duza veza... Ja imam 19 ipo godina, a ona 19. I hocemo da imamo sex. odnos, ali postoji problem... Nece da mi se ukruti kako treba... Pokusali smo vec 2 puta. Znam da je to zato sto do sad nisam nikad to radio, i unervozim se u tim situacijama... E, potreban mi je savet, sta da radim, da bi moj ponos bio kako treba...?
Samo iskreni saveti...

A mozda ti jednostavno nije dovoljno privlacna. :think:

kao prvo, najvaznije je da znas da se to skoro svima desava. ma koliko se sad zezali ovdek sa tobom. daklen, nista nije strasno nego je normalno.
i da, mazite se, bez da mislite o seksu. imajte oralnii. te fore.
bez prioritiranja penetracije. pa nek dodje sama.

kako da bude opustena kad suoboje neiskusni?

moj savet ti je da prestanete sa tom presijom i uzivate u oralnom seksu. maksimalno. sve dok on spontano ne preraste u "normalni" seks.

Oralni sex i uzivanje?:hahaha::eek:

Ma dok je ne uhvati zguza i za kosu pa pocne nabijat i samo gleda guzove kako idu u valovima, bez toga nema torbanja.

nekako si S u pravu, zbog neiskustva..valja malo citati dobra hard core stiva ( de Sad ), pricati, biti opusten sa mislima da bi krv jace jurnula u genitalije, oral, peting...pa sve dodje na svoje

sinke, to kad uhvati zalet..onda je treba odvaljivati, da joj okice isspadaju od radosti

Ja sam pročitao nešto, našao na netu, ali mi deluje mnogo kratko... trebalo bi da ima više! :neutral:
Koliko više? Nisu ti to Karamazovi. Uglavnom, do sada sva izdanja koja su bila prevedena na srpski
sa svim komentarima imala su do 140 stranica. Isto tako i Knjiga pet prstenova od Miamoto Musašija
nijedno štampano izdanje nije prešlo broj od nekih 120 stranica.

"Sva životna tajna može stati u 2 štampana tabačića."

e ovako...pre 2 nedelje imao sam seksualni odnos sa devojkom..i to vise puta tokom veceri(4-5)..kolika je mogucnost da ona zatrudni?prva 3 puta smo koristili kondom..posle toga bez njega..inace ona je bila u neplodnim danima...molim vas sto pre mi odg..posto se oboje puno brinemo..ona se plasi da je truda iako ne znam sto..nema simptome ali kaze da se oseca cudno...:neutral: ps nisam mogao da postavim svoju temu...nov sam ovde...ali svejedno odg te mi molim vas.

Oralni sex i uzivanje?:hahaha::eek:

Ma dok je ne uhvati zguza i za kosu pa pocne nabijat i samo gleda guzove kako idu u valovima, bez toga nema torbanja.
Ni jedno, ni drugo... mislim da bi vredelo da ona bude gore i da ona vodi igru... nista ne pali vise od ljubljenja i gledanja u oci u toku seksa...
... Ja imam 19 ipo godina, a ona 19. I hocemo da imamo sex. odnos, ali postoji problem... Nece da mi se ukruti kako treba... E, potreban mi je savet, sta da radim, da bi moj ponos bio kako treba...?
Samo iskreni saveti...
Sinko ako ti neko da dobar, iskren savet javi mi preko PP, da i ja nesto naucim... ;)

Sa devojkom sam vec 4 meseca... I volimo se, super nam je i sve to... Ovo mi je druga duza veza... Ja imam 19 ipo godina, a ona 19. I hocemo da imamo sex. odnos, ali postoji problem... Nece da mi se ukruti kako treba... Pokusali smo vec 2 puta. Znam da je to zato sto do sad nisam nikad to radio, i unervozim se u tim situacijama... E, potreban mi je savet, sta da radim, da bi moj ponos bio kako treba...?
Samo iskreni saveti...

Predugo ste chekali. Kao da je 1928. Teraj dalje pa kad naidje$ na neku koja ce da ti izblajva na prvom dejtu onda ce ti se sve samo kasti

Back