Dajte mi ovih 2,5 miliona gradjana Srbije koji su se revakcinisali i napravicu Ameriku!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

zemunski kej

Elita
Poruka
21.954
Odprilike to je to ! Oko 2,5 miliona gradjana Srbije je preslo civilizacijski prag od plemena i dobrovoljno se vakcinisalo i revakcinisano. Nazalost oko 4,5 miliona nije ,sto je katastrofa . Imam delimican uvid i mogu da konstatujem da je tamo gde je uspesnija vakcinacija ,uspesnije i drustvo,privreda ,kultura . Jedan logican zakljucak sa ovih 2,5 miliona moze da se nesto uradi na zalost ovih drugih ima vise i rekao bih da nema nade. Autorska tema. Mislim da je greska sto imaju pravo da samostalno odlucuju da li da se vakcinisu ili ne, Jednostavno nezreli.

Odprilike to je to ! Oko 2,5 miliona gradjana Srbije je preslo civilizacijski prag od plemena i dobrovoljno se vakcinisalo i revakcinisano. Nazalost oko 4,5 miliona nije ,sto je katastrofa . Imam delimican uvid i mogu da konstatujem da je tamo gde je uspesnija vakcinacija ,uspesnije i drustvo,privreda ,kultura . Jedan logican zakljucak sa ovih 2,5 miliona moze da se nesto uradi na zalost ovih drugih ima vise i rekao bih da nema nade. Autorska tema. Mislim da je greska sto imaju pravo da samostalno odlucuju da li da se vakcinisu ili ne, Jednostavno nezreli.
Cudno, kada se zna da su u Americi vecinom oni koji su je stvarali protiv vakcinacije😁

Ma treba kao u francuskoj uvoditi obaveznu vakcinaciju za sve.
- Nisi vakcinisan ne možeš da radiš u zdravstvu, školstvu ili bilo kakvim državnim , opštinskim ustanovama.
- Nisi vakcinisan -ne možeš posećivati kafane , restorane , bioskope i kulturne ustanove.
- Nisi vakcinisan - nemožeš putovati nigde sredstvima javnoga prevoza.
- deca nisu vakcinisana - ne mogu ići u školu sa ostalom decom- jer su oni superprenosioci zaraze.

По питању вакцинације, прочитао сам гомилу небулоза али ово што си ти написао прелази границе сваког и разуме и укуса!
Како сте кренули да заступате интересе кабале, близу сте прага када ће све изгубити контролу и прећи у хаос или рат!?
На силу се само силом може одговорити а ви сте већ почели да прелазите границу разума, односно да се силите!

Željenih 3 miliona do kraja godine ovim tempom a hteli su do Vidovdana.
Jeste ali meni su ovi sto su prvi to uradili interesantni kao progresivniji deo drustva ,nemaju strah od novoga ,osim toga to je i neka disciplina koja mora da postoji u drustvu ako hoces napred. Imas ove antiprotivne po svemu ,znas ono uvek ono neizbezno ALI.....

Jeste ali meni su ovi sto su prvi to uradili interesantni kao progresivniji deo drustva ,nemaju strah od novoga ,osim toga to je i neka disciplina koja mora da postoji u drustvu ako hoces napred. Imas ove antiprotivne po svemu ,znas ono uvek ono neizbezno ALI.....
Uglavnom mladja populacija neće da se vakciniše a isto će biti za maloletne, tako da Srbija ni ne može nešto mnogo više od 3 miliona. Slično je za druge zemlje. Jedino Izrael je uspeo nešto više mladih da vakciniše ali čak i tamo verovatno većina mladih i maloletnih nije primila.

Прогрес кажеш? Јел под прогресом подразумеваш када добровољно замениш пацове и мајмуне па да на теби испитују вакцине? Да, изузетно прогресивно са становишта фармацеутских корпорација! Ем не кошта ништа ем реални резултати. Нус појаве у виду смртних исхода, колатерална штета!

Jeste, neki sendvicar i Cigan koji se vakcinisao zbog 3000din je uspesniji i korisniji od mene... Ako nista, bar ne botujem i ne prodajem dostojanstvo za paket ulja, ne ucestvujem u karavanu po Srbiji niti tapsem na signal.

Drugo, koliki je postotak vakcinisanih u Japanu i zasto nije veci???

По питању вакцинације, прочитао сам гомилу небулоза али ово што си ти написао прелази границе сваког и разуме и укуса!
Како сте кренули да заступате интересе кабале, близу сте прага када ће све изгубити контролу и прећи у хаос или рат!?
На силу се само силом може одговорити а ви сте већ почели да прелазите границу разума, односно да се силите!
I ti si našao s takvim stavovima da pričaš o razumu?

Uglavnom mladja populacija neće da se vakciniše a isto će biti za maloletne, tako da Srbija ni ne može nešto mnogo više od 3 miliona. Slično je za druge zemlje. Jedino Izrael je uspeo nešto više mladih da vakciniše ali čak i tamo verovatno većina mladih i maloletnih nije primila.
Realno. Sta ce meni ovako totalno sexy liku nekakva vakcina. Nebuloza.
Ovako jos mogu da zakacim taj COVID 19 pa da odem na bolovanje 2-3 nedelje PLACENO druze!!! IDE PLATA A NE RADIS - Sad svakog Hrvata u Srbiji :heart:

Vucic daje zemunskom keju 2,5 miliona boraca.

Ocekivanje zemunskog keja:

maxresdefault.jpg

--

Realnost

H8ajghB.jpg

@dlugomir:
Ајде да укрстимо ставове али да ми не бришете постове?
Одмах можеш да поченеш одговором, како су вакцине урађене у тако кратком року, без валидног клиничког испитивања?
За иоле проверену вакцину, тај рок је ДВЕ године!
Молим те само без демагогије, значи конкретно.

Jeste, neki sendvicar i Cigan koji se vakcinisao zbog 3000din je uspesniji i korisniji od mene... Ako nista, bar ne botujem i ne prodajem dostojanstvo za paket ulja, ne ucestvujem u karavanu po Srbiji niti tapsem na signal.

Drugo, koliki je postotak vakcinisanih u Japanu i zasto nije veci???
U principu nemas lose rezone,tako da me cudis da si protivnik. Verovatno u tvom kraju ima mnogo tvojih drugara koji su protivnici pa si i ti pod tim uticajem. Kod nas su se svi vakcinisali .Meni je umro prijatelj koji se cuvao ali voleo je kladionicu i pivo. Jedan jedini put je bilo dovoljno da ode i da se zarazi.
Sta je razlog ako zelis da kazes ,da se ne vakcinises?

U principu nemas lose rezone,tako da me cudis da si protivnik. Verovatno u tvom kraju ima mnogo tvojih drugara koji su protivnici pa si i ti pod tim uticajem. Kod nas su se svi vakcinisali .Meni je umro prijatelj koji se cuvao ali voleo je kladionicu i pivo. Jedan jedini put je bilo dovoljno da ode i da se zarazi.
Sta je razlog ako zelis da kazes ,da se ne vakcinises?
Ali ja nisam protivnik vakcinacije. Meni da sutra kazu moras zbog putovanja, posla itd. ja bih bez pogovora. Ovako jednostavno nemam zbog cega.
Nemam volju da odem, smatram da mi nije potrebno, prelezao, koji ce mi ocin?

Ako crknem, bar se vise necu muciti i to je to.

Ne treba Srbiju uzimati kao los primer, zasto se ne pljuje po Japancima? Sta oni glume koji kurazz sta izvode?
---

A moja odbojnost prema tome je druze to sto odrzavas izbore, mitinge, EXIT i sada opet miting na Spensu i onda pricas o neodgovornosti gradjana Srbije i hoces da ih zatvaras.

Poslednja izmena od moderatora:
Amerika dolje,amerika shvajn

Pa nisu valjda ludi da se vakcinisu nedovoljno ispitanim vakcinama (npr, na potomstvo)?

Greška , ima tu i dosta sendvičmara u tih 2.5miliona nažalost.
Išli su kako su videli Vučića u Rudnoj glavi haha.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back