Sentinel wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.592
A sta je to sve?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se sa ovim, ali ja nisam znala kako da se izborim da ne upadnem u ovu zamku. malo zbog toga što se očekuje, a malo zbog toga što žene žele da stvore gnezdo, žele da imaju skuvan ručak (ako nema ko drugi da skuva, ili ne mogu da priušte restoran, skoro svaka će da se pretvori u kuvaricu), žele da imaju udoban dom, da kupe na rasprodaji krpice (Bazar, Joy is sl.). Mislim da ovo važi i za žene intelektualce, umetnice, jer je teško odupreti se klišeu, ne samo zato što postoji pritisak, već se nekad to čini i lakše i podrazumeva se.Takodje zene vise promene sebe ka mediokritetskom tumacenju i ponasanju zena....tako da individualac zena , sa stvaranjem kompromisa postaje "Lisa" zena, "prakticna zena" zena itd...
Dajem ljubav za sve ostalo u braku mislim na: kola,kuću,vikendicu,jahtu,letovanja,zimovanja, safari, kockarnice,konje vrane,salaše
Da pojasnim: Pristajem na brak bez ljubavi sa ružnom i zlom ženom koja me uz to i vara u zamenu za ovo gore pobrojano.
p.s. imao sam već jedan takav brak samo nisam imao navedene pogodnosti![]()