Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.726
šolja i snovi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ja kad kazes udaja mislim na papir
mozes imati dugogodisnju vezu i decu i svasta a bez udaje, na to sam mislila
macke su pravo bogatstvo
mozes imati i muza i macke i decu bez udaje![]()
Bolje je s papirom, ima vecu tezinu
šolja i snovi.
aha tome u prilog idu onliki razvodi, strasna ti tezina u pm
- - - - - - - - - -
tvoji snovi il tudji?
e inspirisala me prica sa druge teme
setih se da smo ko klinci svakakve sujeverne gluposti isprobavali, te citanje dlana, te horoskopi, te prsten iznad ruke, ko je imo hrabrosti prizivao je duhove, ma svasta...
jedna od tih fora je da vezes zlatan prsten konopcicem i drzis ga iznad zgloba leve sake, on ce poceti da se pomera sam od sebe, ako ide u krug to je valjda musko, a levo-desno je zensko (ili obrnuto, ne secam se)
pa se sam zaustavi pa krene opet, i tako ti broji koliko ces dece imati i kog su pola
meni je ispadalo ma ko da mi radi, ili sama sebi, tri muska
ako je istina podvezacu jajanike odma sad
elem sve je to bilo smesno nama deci dok nismo odradili mojoj mami kojoj je ispalo jedno zensko
od tad nam nije vise palo na pamet da to radimo
a posle smo i porasli pa smo kao postali mudri ne verujemo u sve to...
sta je tema, pa osim da vam se pozalim nad strasnom sudbinom koja me ceka, da vas pitam sta ste sve vi radili od tih sujevernih gluposti, isli kod prorocice, radili natalne karte, gledali u solje, dlan, duhovi...?
i ko deca a i sad po stare dane![]()
ništa...ne preskačem senke, ne vraćam se tri koraka kad mi crna mačka pređe put, ne verujem u horoskop, karte i slične gluposti
po tom pitanju totalni nevernik
Bavim se horoskopom godinama i nikako ga ne bih svrstala u "sujeverne gluposti". Tu ipak ima dosta naučnih elemenata i kompleksna je stvar.
Probala sam tarot, jedan moj prijatelj mi je otvarao karte mada nije bio baš stručan. Rekao je da mi neka veza neće dobro proći i tako je i bilo.
Drugarica koja se bavi horoskopom mi je dosta neverovatnih stvari pogodila.
Moja baba je gledala u šolju i pogađala vrhunski. Kao da je imala neki dar.
ja gledam u solju, horoskop, pasulj i ogledalo.
I ja nekad gledam u ogledalo
Blagi užas![]()
ovo zajebavas ili ima stvarno neka fora?
upravo....tu kad pogledam nista dobro ne vidim.![]()
ovo zajebavas ili ima stvarno neka fora?
Za koju godinu skloniću ogledala iz stanai problem rešen.
- - - - - - - - - -
Upecala si se Veco na Zlozinu foru :
Meni je mama pred šesnaesti rođ. naručilanatalnu sa pismenim tumačenjem od udruženja astrologa iz Pančeva. Čitala sam i krstila se, kao jel su oni normalni, da li vide koliko imam god.,...Kad ono... Ja stvarno ubrzo ušla u nepromišljen "brak" kako su rekli, dobila dete,... Tamo mi je stajala i borba za život (i imala sam tešku operaciju), visoko obrazovanje ali na teži način (taj put još nije gotov
), stariji, stabilan muškarac kom je posao vezan za uniformu i putovanja, a nama oboma to po drugi "brak", posle sina ćerks i tako... Za posao su rekli da će mi trebati vreme da uspem, ali nemam padova kada ga razradim. Sin će mi navodno biti neki vođa ( a rođen je kad i Če Gevara), mladi će ići za njegovom idejom ( filozof, političar
), videćemo...
Ono što je bilo, pogođeno je.
Nisam pametna, verovati ili ne![]()
ko riba na udicu
sta znam reko bolje da pitam, ko ce ga znat sta su sve zamlate smislile da uzmu pare
ko riba na udicu
sta znam reko bolje da pitam, ko ce ga znat sta su sve zamlate smislile da uzmu pare
- - - - - - - - - -
a znaci da postanemo ond bliske prijateljice![]()
Gledao sam godinama u tarot.
Dobro vladam i malom i velikom arkanom ! http://fs5.****************/images/170421/eyrhta8d.gif
Sad ne više izgubio sam vizije i ne priliči mi godinama !![]()
Meni je mama pred šesnaesti rođ. naručilanatalnu sa pismenim tumačenjem od udruženja astrologa iz Pančeva. Čitala sam i krstila se, kao jel su oni normalni, da li vide koliko imam god.,...Kad ono... Ja stvarno ubrzo ušla u nepromišljen "brak" kako su rekli, dobila dete,... Tamo mi je stajala i borba za život (i imala sam tešku operaciju), visoko obrazovanje ali na teži način (taj put još nije gotov
), stariji, stabilan muškarac kom je posao vezan za uniformu i putovanja, a nama oboma to po drugi "brak", posle sina ćerks i tako... Za posao su rekli da će mi trebati vreme da uspem, ali nemam padova kada ga razradim. Sin će mi navodno biti neki vođa ( a rođen je kad i Če Gevara), mladi će ići za njegovom idejom ( filozof, političar
), videćemo...
), videćemo...