Daj neki dinar da ti gledam u dlan

aha tome u prilog idu onliki razvodi, strasna ti tezina u pm :lol:

- - - - - - - - - -

tvoji snovi il tudji?

Pa jeste. Npr muskarac je bio 5 godina u braku a ona je bila njegova zena. Onda se smuvate i zivite vanbracno 2 godine pa se rastanete. Sta si mu ti? Nevencana supruga ili devojka? Ipak je papir tu da regulise neke odnose a da nije bitan ne bi se toliko ljudi vencavalo

e inspirisala me prica sa druge teme

setih se da smo ko klinci svakakve sujeverne gluposti isprobavali, te citanje dlana, te horoskopi, te prsten iznad ruke, ko je imo hrabrosti prizivao je duhove, ma svasta...

jedna od tih fora je da vezes zlatan prsten konopcicem i drzis ga iznad zgloba leve sake, on ce poceti da se pomera sam od sebe, ako ide u krug to je valjda musko, a levo-desno je zensko (ili obrnuto, ne secam se)
pa se sam zaustavi pa krene opet, i tako ti broji koliko ces dece imati i kog su pola
meni je ispadalo ma ko da mi radi, ili sama sebi, tri muska :lol:
ako je istina podvezacu jajanike odma sad :fdlan:

elem sve je to bilo smesno nama deci dok nismo odradili mojoj mami kojoj je ispalo jedno zensko :mrgreen:
od tad nam nije vise palo na pamet da to radimo :lol:

a posle smo i porasli pa smo kao postali mudri ne verujemo u sve to...

sta je tema, pa osim da vam se pozalim nad strasnom sudbinom koja me ceka, da vas pitam sta ste sve vi radili od tih sujevernih gluposti, isli kod prorocice, radili natalne karte, gledali u solje, dlan, duhovi...?
i ko deca a i sad po stare dane :deda2:

ništa...ne preskačem senke, ne vraćam se tri koraka kad mi crna mačka pređe put, ne verujem u horoskop, karte i slične gluposti
po tom pitanju totalni nevernik

Bavim se horoskopom godinama i nikako ga ne bih svrstala u "sujeverne gluposti". Tu ipak ima dosta naučnih elemenata i kompleksna je stvar.

Probala sam tarot, jedan moj prijatelj mi je otvarao karte mada nije bio baš stručan. Rekao je da mi neka veza neće dobro proći i tako je i bilo.
Drugarica koja se bavi horoskopom mi je dosta neverovatnih stvari pogodila.
Moja baba je gledala u šolju i pogađala vrhunski. Kao da je imala neki dar.

Horoskop je kompletna budalastina. Verovati da na tvoju sudbinu utice neka kamencina iz kosmosa je krajnje idiotski.

Meni je mama pred šesnaesti rođ. naručilanatalnu sa pismenim tumačenjem od udruženja astrologa iz Pančeva. Čitala sam i krstila se, kao jel su oni normalni, da li vide koliko imam god.,... :lol: Kad ono... Ja stvarno ubrzo ušla u nepromišljen "brak" kako su rekli, dobila dete,... Tamo mi je stajala i borba za život (i imala sam tešku operaciju), visoko obrazovanje ali na teži način (taj put još nije gotov :lol:), stariji, stabilan muškarac kom je posao vezan za uniformu i putovanja, a nama oboma to po drugi "brak", posle sina ćerks i tako... Za posao su rekli da će mi trebati vreme da uspem, ali nemam padova kada ga razradim. Sin će mi navodno biti neki vođa ( a rođen je kad i Če Gevara), mladi će ići za njegovom idejom ( filozof, političar :lol:), videćemo...
Ono što je bilo, pogođeno je.
Nisam pametna, verovati ili ne :)

Za koju godinu skloniću ogledala iz stana :D i problem rešen.

- - - - - - - - - -

Upecala si se Veco na Zlozinu foru :

ko riba na udicu :lol:
sta znam reko bolje da pitam, ko ce ga znat sta su sve zamlate smislile da uzmu pare

- - - - - - - - - -

Meni je mama pred šesnaesti rođ. naručilanatalnu sa pismenim tumačenjem od udruženja astrologa iz Pančeva. Čitala sam i krstila se, kao jel su oni normalni, da li vide koliko imam god.,... :lol: Kad ono... Ja stvarno ubrzo ušla u nepromišljen "brak" kako su rekli, dobila dete,... Tamo mi je stajala i borba za život (i imala sam tešku operaciju), visoko obrazovanje ali na teži način (taj put još nije gotov :lol:), stariji, stabilan muškarac kom je posao vezan za uniformu i putovanja, a nama oboma to po drugi "brak", posle sina ćerks i tako... Za posao su rekli da će mi trebati vreme da uspem, ali nemam padova kada ga razradim. Sin će mi navodno biti neki vođa ( a rođen je kad i Če Gevara), mladi će ići za njegovom idejom ( filozof, političar :lol:), videćemo...

a znaci da postanemo ond bliske prijateljice :malav:

Gledao sam godinama u tarot.
Dobro vladam i malom i velikom arkanom ! http://fs5.****************/images/170421/eyrhta8d.gif
Sad ne više izgubio sam vizije i ne priliči mi godinama ! :D

VODOLIJA

U SAM M OSVIT STVARANJA, STVORITELJ POZVA SVOJE DVANAESTORO DECE KAKO BI U NJIH POSADIO SEME LJUDSKOG ZIVOTA.
JEDNO PO JEDNO, STUPISE PRED NJEGA DA PRIME SEBI NAMENJENE DAROVE.

"Tebi VODOLIJO, dajem koncept buducnosti da covek moze videti druge mogucnosti. Trpeces bol usamljenosti jer ti ne dopustam da personalizujes Moju Ljubav. Ali za obracanje covekovih ociju novim mogucnostima pruzicu ti poklon Slobode, da nesputano mozes nastaviti da sluzis covecanstvu kada te treba."
:D

jesu pogodili da ces na krsti docekati penziju?

znaci mama te upropastila, da je ona bila normalnija i ti bi.

Back