Daj mi da dišem!

Vecih krpelja od zena nema. Smaraju i guse, a sad citam skoro ni jedna ne voli da je guse, ali im ne smeta da one guse.
Sve kao neke ribetine pa njih neko gusi, razumem dve od pet da su imale takva iskustva, ali sve u glas, to je laz.
Smaracice.:)

Uglavnom zene diktiraju pravila igre u vezama, i cim smatraju da su ona prekrsena slede sankcije, dok im je potrebna paznja muskaraca ne libe se da je traze bez obzira na kolicinu, vreme, nacine ispoljavanja itd., itd. sto bi rekao komsija Zare dok zaobilazi istinu, a kad to postane nepotrebno svako dalje posvecivanje paznje tretiraju kao agresiju na njih.

Ma koji god bio, oboje su mentoli a najveci gazda lokala, koji joj ne skrene paznju. Te nepristojnosti, kada ljudi mesaju posao i privatno, pa ti svaki dan dolazi dete, muz, decko, setka se po tvom poslovnom prostoru je idiotizam i cist primitivizam. Moze nekada da te saceka, moze nekada da dodje, ali takve prakse su van pameti, kao i ispijanje kafa ispred lokala a musterija dolazi pa te dize sa stolice dok ti srces i povlacis dim.
Moj komsija je dok je imao dosta slobodnog vremena sate i sate provodio u frizerskom salonu u kom mu je radila cerka, malecka je tako bila sigurnija, a i on se bolje osecao kad je znao da joj moze pomoci ako joj pomoc zatreba, redovno joj je donosio hranu, pomagao joj oko sredjivanja po lokalu, vlasnika je dobro poznavao tako da nije bilo problema. Svasta se desava po urbanim sredinama, mnogi moji prijatelji koji su radili u razlicitim tipovima ugostiteljskih objekata su trazili da im se pravi drustvo kada ekipa moze da dodje na ta mesta, i obicno smo i izlazili tamo gde je neko od drugara radio. Nekadasnji kolega je radio u kiosku u strogom centru, desavalo bi se da ga u udarnim terminima za nocne izlaske opkoli gomila musterija, citavo drustvo mu je pomagalo da isprodaje rulji sta joj treba, ono nismo sedeli u nekom kafeu nego kod njega u trafici nasred korzoa i drage volje uvaljivali cicama duvan, sladolede, cugu i grickalice, bilo nam svima interesantno, ono rad s ljudima. :lol:

Back