Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
страшноZar mislite da ja mogu da izdam Kosovo, kad sam iz Prizrena? – upitao je on.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
страшноZar mislite da ja mogu da izdam Kosovo, kad sam iz Prizrena? – upitao je on.
И да иду код лекара и да се порађају !!!!!Ko iole normalan moze poverovati u ovu pricu? Mnogi Albanci su uzeli dokumenta Srbije da bi mogli preci sa KiM a kao ovi Srbi pokazuju "Kosovska dokumenta". Price za malu decu koja se pojavljuju i ovde iako imaju internet.
А откуд ти овде?A otkud S.Mitrovčani u Guči ? Šta traže tamo i to s "kosovskim" dokumantima ? Došli u inostranstvo ?![]()
Од када,рођен или дошао?Када? твоји родитељи одакле - када?Ja sam iz kruga dvojke.Iz Srbije.
![]()
Прво их терају да узму документа ,јер је власт и пре ове већ "прпознала" шиптарску државу, а онда им пребацују и спрдају се на рачун Срба са Космета.Требали још неки доказ да би смо видели ко су и какви су?
Није?Nije obavezno da uzmu kosovska dokumenta,zato se i sprdaju sa njima i treba da se sprdaju sa njima.
Licemeru matori, pa kako ne primetiš da i srpsku vlast neko jači tera na nepopularne poteze?Није?Да ли ти уопште имаш представу о чему говориш?
Па на шта друго их тера српска власт од када је "ушла у преговоре"?
Ja sam iz kruga dvojke.Iz Srbije.
![]()
Јомини,јел то треба да буде неко оправдање? Да не треба можда да имамо неко осећање сажаљења како они пате?Licemeru matori, pa kako ne primetiš da i srpsku vlast neko jači tera na nepopularne poteze?