Dačić upitao: Šta ako Srbija donese rezoluciju u kojoj je genocid ono što Njegoš opisuje? VIDEO

Da li je "istraga poturica" genocid a "Gorski vijenac" genocidna knjiga kao što implicira Ivica Dač?

• Da.

glasova: 6 66,7%
  • Ne.

glasova: 3 33,3%

• Ukupno glasova
    9

Srboskizborim

Veoma poznat
Poruka
10.581

Dačić upitao: Šta ako Srbija donese rezoluciju u kojoj je genocid ono što Njegoš opisuje? VIDEO.​

Mi smo otvoreno upozorili da svaka promena situacije na terenu silom znači da potpisani sporazumi više ne važe, kaže Ivica Dačić gostujući u "Fokusu" na TV B92.

IZVOR: B92SREDA, 23.06.2021. | 16:50 -> 18:40

189289064160d34a4356b27424304680_v4_big.jpg

Kada je u pitanju Rezolucija o Srebrenici koju je usvojila Crna Gora, Ivica Dačić navodi:

"Crna Gora je donela drugu rezoluciju o Srebrenici. Oni imaju jednu koja je ista kao srpska".

Upitao je šta bi se desilo kada bi Srbija donela Rezoluciju da je genocid ono što je opisao Petar Petrović Njegoš u borbi sa poturicama.

l

https://www.b92.net/info/vesti/inde...23&nav_category=11&nav_id=1879959&version=amp

Ivica Dačić reče, nekako ovako , parafraziram: " Republika Srbija ima pravo da uzvrati Crnoj Gori kontrarevolucijom kojom će "Istragu poturica" opisanu u "Gorskom vijencu" genocidom a "Gorski vijenac" kao genocidnu knjigu, koja poziva na genocid i veliča genocid.

Poslednja izmena od moderatora:
Ко о чему, дежурни отварач тема мали Мујица илити Мујица мали о Горском вијенцу. Жуља га Његош, разумијемо.

Како год. Изјава Дачића је непотребна, будаласта и покушај изазивања раздора тамо гдје га не смије бити.
Будаласта јер је доносити резолуција на основу литералног дјела кретенизам пар екселанс.
У Црној Гори имамо сукоб исконске, на српству утемељене Његошеве Црне Горе и послушничког, конвертитског, србомржњом обликованог Монтенегра.
Резолуцију о Сребреници, која је онако срочена и силовање историје и вријеђање интелигенције, су донијела грла која штују "вриједности" послушничког, конвертитског, србомржњом обликованог Монтенегра. А сада би Дачић проширио то на сукоб и "болдовање" анимозитеза међу самим Србима, онима у Србији и онима у Црној Гори. Умјесто да наставимо позитивну причу која је започела величанственим литијама, причу преко које се Црна Гора враћа српству и свом исконском извору, сада би Дачић искористио повод и бачену коску од стране непријатеља српства за реваншизам не према онима који су резолуцију донијели него према онима који баштине вриједности исконске и Његошеве Црне Горе.
Да ли не разумије сулудост своје поруке, или се држи матрице "нека се Срби посвађају, најбоље се краде када се народ глође", или је нешто треће, али једноставно речено будаласто понашање малог Ивице, а и било би добро да се не трпа у ствари које не разумије. А Горски вијенац свакако не разумије.

Убацили су нам са Запада како да се замлаћујемо за сва времена.

То треба прекинути, јер нема ни рада ни живота, већ само блебетања !

Ali eto iako znamo da nas Zapad "svađa", mi opet nastavljamo sa svađama, tačnije politika?
Čak ne treba Zapad da zavađa, sami mi to i bez Zapada činimo.

Ко о чему, дежурни отварач тема мали Мујица илити Мујица мали о Горском вијенцу. Жуља га Његош, разумијемо.

Како год. Изјава Дачића је непотребна, будаласта и покушај изазивања раздора тамо гдје га не смије бити.
Будаласта јер је доносити резолуција на основу литералног дјела кретенизам пар екселанс.
У Црној Гори имамо сукоб исконске, на српству утемељене Његошеве Црне Горе и послушничког, конвертитског, србомржњом обликованог Монтенегра.
Резолуцију о Сребреници, која је онако срочена и силовање историје и вријеђање интелигенције, су донијела грла која штују "вриједности" послушничког, конвертитског, србомржњом обликованог Монтенегра. А сада би Дачић проширио то на сукоб и "болдовање" анимозитеза међу самим Србима, онима у Србији и онима у Црној Гори. Умјесто да наставимо позитивну причу која је започела величанственим литијама, причу преко које се Црна Гора враћа српству и свом исконском извору, сада би Дачић искористио повод и бачену коску од стране непријатеља српства за реваншизам не према онима који су резолуцију донијели него према онима који баштине вриједности исконске и Његошеве Црне Горе.
Да ли не разумије сулудост своје поруке, или се држи матрице "нека се Срби посвађају, најбоље се краде када се народ глође", или је нешто треће, али једноставно речено будаласто понашање малог Ивице, а и било би добро да се не трпа у ствари које не разумије. А Горски вијенац свакако не разумије.

Ivica Dačić, predsednik Narodne Skupštine Republike Srbije, pominje "Gorski venac" i "istragu poTurica" i vezuje to za genocid?

Dalje zar nema svađe u Crnoj Gori? Čak šta više samo što nije počeo građanski rat, toliko je uzavrela situacija?

Ivica Dačić pominje "Gorski venac" i "istragu poTurica" i vezuje to za genocid?
Написао сам, мали Ивица се трпа у ствари које не разумије.
Dalje zar nema svađe u Crnoj Gori?
И то сам већ написао у посту на који реплицираш
Изгледа, имаш проблема са ћирилицом.

Написао сам, мали Ивица се трпа у ствари које не разумије.

И то сам већ написао у посту на који реплицираш

Изгледа, имаш проблема са ћирилицом.

Nemam problema sa ćirilicom, svaki dan svojom rukom napišem ćirilicom najmanje 4 stranice teksta.

Znači ima svađe u Crnoj Gori?

Nemam problema sa ćirilicom
Очигледно имаш. Ако ти напишем
А ти у реплици питаш "зар нема свађе у Црној Гори?", онда или имаш проблема са ћирилицом или си од оних који репкицира на нешто што није ни прочитао, што је ипак гора опција.

Очигледно имаш. Ако ти напишем

А ти у реплици питаш "зар нема свађе у Црној Гори?", онда или имаш проблема са ћирилицом или си од оних који репкицира на нешто што није ни прочитао, што је ипак гора опција.

Sukob je još gore od svađe?

Убацили су нам са Запада како да се замлаћујемо за сва времена.

То треба прекинути, јер нема ни рада ни живота, већ само блебетања !
ene? nemoguce. Zapad siri demokratiju, monarhije na balkanu:) valjda...

Nema to veze sa zapadom, nego je borba drzave i mafije na terenu, a crna gora je mafijaska drzava...mafiji su jos zgodniji ovi sada na vlast, jer pokrivaju mafijaski posao svojom vlascu dok mafija radi kao duboka drzava....

Ali eto iako znamo da nas Zapad "svađa", mi opet nastavljamo sa svađama, tačnije politika?
Čak ne treba Zapad da zavađa, sami mi to i bez Zapada činimo.

Не иде то тако. Од слободног и сувереног народа до робова, који све чине што је у интересу господара.

То су дуги процеси уништења сопствене елите, прво терором, потом туђом субкултуром (ратови су мање битни) у преумљењу до самопорицања.

Рат културе је код нас дугог трајања.

ene? nemoguce. Zapad siri demokratiju, monarhije na balkanu:) valjda...

Nema to veze sa zapadom, nego je borba drzave i mafije na terenu, a crna gora je mafijaska drzava...mafiji su jos zgodniji ovi sada na vlast, jer pokrivaju mafijaski posao svojom vlascu dok mafija radi kao duboka drzava....

Ја сам мислио да си ти ДБ-овац, а ти си нека оперативна секретарица у пемзији, без аналитичких и синтетичких способности ... :cool:

Ти не знаш основне ствари о мрежним ратовима и које су методологије на нас примењиване у културном рату дугог трајања.

Back