Дачић: "Ући ћемо у ЕУ, па изаћи ако буде лоше"

lacabec

Domaćin
Banovan
Poruka
3.683
Srpski narod lepo kaze:
Prvo reci opa pa onda skoci.

http://www.pravda.rs/2013/09/25/dacic-uci-cemo-u-eu-pa-izaci-ako-bude-lose/

aero-k2.jpg

БЕОГРАД – У самој Унији има земаља чланица које лоше мисле о ЕУ, а поједини премијери су чак питали и шта нам то треба, уз објашењања да је реч о експлоататорима. Увек сам тврдио да ми прво треба да уђемо па ћемо видети да изађемо ако је лоше - рекао је премијер Србије Ивица Дачић на скупу „Србија и Немачка – асиметрична реалност“ у Аеро клубу.

Он је оценио да је данас у интересу Србије да има што боље односе са Немачком у свим сегментима, између осталог, и зато што наш европски пут зависи од те земље, али да је Србија спремна да прихвати услове који се не косе са њеном државотворношћу и националним интересима.Дачић је рекао да реалност Србије и Немачке јесте асиметрична, али да је, упркос свему, интерес Србије да што пре успостави заједнички именитељ са Немачком полтиком.
„Гледамо ми наш интерес, а наш интерес је да се приближимо Немачкој“ рекао је Дачић и додао да, без обзира колико нас Немачка мање воли од неких других земаља, ми то радимо због нас а не њих".

Можда не би било згорега да сад мало боље размисли уместо што се теши тиме да ће једног дана моћи и да побегне.

Као да се жениш па кажеш 'па могу ја и да се разведем ако ово не иде' још и пре него што си се венчао - размишљање једне неозбиљне и незреле будале.

Srpski narod lepo kaze:

Pogledajte prilog 305232

БЕОГРАД – У самој Унији има земаља чланица које лоше мисле о ЕУ, а поједини премијери су чак питали и шта нам то треба, уз објашењања да је реч о експлоататорима. Увек сам тврдио да ми прво треба да уђемо па ћемо видети да изађемо ако је лоше - рекао је премијер Србије Ивица Дачић на скупу „Србија и Немачка – асиметрична реалност“ у Аеро клубу.

".

:hahaha:Simpatican je, ali stvarno.

Pa bas tako.

Nece da nas prime sve i da nije ovoga , da ne kazem ove sale od strane Dacica.

Неки причају - да су нас хтели примили би нас све заједно још пре несрећног рата деведесетих година, са Бугарима и Румунима, сумњам да се нешто променило код њих, нисам оптимист.

Неки причају - да су нас хтели - примили би нас све заједно још пре несрећног рата деведесетих година, са Бугарима и Румунима, сумњам да се нешто променило код њих, нисам оптимист.

Pa naravno, nema razloga da prime jednu Bugarsku ili Rumuniju, a nas ne. Ne zele nas jednostavno, nikad nas nisu ni zeleli, ne zelimo ni mi njih, i "cist racun duga ljubav".

Zato se i "takmice" sto nasi, sto njihovi politicari u "pametnim" izrekama. :lol:

Pa naravno, nema razloga da prime jednu Bugarsku ili Rumuniju, a nas ne. Ne zele nas jednostavno, nikad nas nisu ni zeleli, ne zelimo ni mi njih, i "cist racun duga ljubav".

Не знам само чему се шипци монтенигери и други тек надају, и код њих су на власти неки проевропски оријентисани, а у еу могу бити примљени тек после Србије.

Не знам само чему се шипци монтенигери и други тек надају, и код њих су на власти неки проевропски оријентисани, а у еу могу бити примљени тек после Србије.

Ne bi me cudilo da njih prime pre nego sto s nama i pocnu pregovori.

Ali, tako je i bolje.

Ne bi me cudilo da njih prime pre nego sto s nama i pocnu pregovori.

Ali, tako je i bolje.

Нема шансе, главни коридори иду преко Србије, не могу примити ни Албанију ни Монтенегро ни тзв Косово, можда БиХ ал ни то није сигурно јер тамо има свачега.

Srpski narod lepo kaze:

Pogledajte prilog 305232

Он је оценио да је данас у интересу Србије да има што боље односе са Немачком у свим сегментима, између осталог, и зато што наш европски пут зависи од те земље, али да је Србија спремна да прихвати услове који се не косе са њеном државотворношћу и националним интересима.Дачић је рекао да реалност Србије и Немачке јесте асиметрична, али да је, упркос свему, интерес Србије да што пре успостави заједнички именитељ са Немачком полтиком.
„Гледамо ми наш интерес, а наш интерес је да се приближимо Немачкој“ рекао је Дачић и додао да, без обзира колико нас Немачка мање воли од неких других земаља, ми то радимо због нас а не њих".

:rotf: Ili ovaj nije normalan, ili narod koji se prima na ovu bljuvotinu....

Sta reci za tog Dacica koji je izbacio URS iz vlade, pa na pitanje zasto je to uradio, "rucna kocnica" reformi javnih preduzeca, penzionog fonda itd.(citaj SPS, PUPS), kaze kako je Dinkic kocio kao neke ekonomske reforme, pa i da nije on bas nesto(nista) lose uradio, al eto to je politika i njemu se moze..

Sreca njegova da nije trenutak za izbore (sto on "master kalkulant") vrlo dobro zna, inace bi on bio daleko od premijera, a nadam se i od ucesca u nekoj novoj vladi..

Нема шансе, главни коридори иду преко Србије, не могу примити ни Албанију ни Монтенегро ни тзв Косово, можда БиХ ал ни то није сигурно јер тамо има свачега.

Ma iskreno receno, bas me briga koga ce da prime. Nas nece i to mi je dovoljno, ja ne zelim da budemo u EU, a zasto, opisivala sam u ranijim postovima na ovom pdf-u.

Ne mogu da izdržim a da ne kažem da me ovo podseća na deo teksta iz jedna pesme Dece loših muzičara "Uđeš,izađeš,uđeš izađeš gotovo" Meni su ovakve izjave poprilično neozbiljne,politika se nevodi tako nego se preuzima odgovornost za politiku koju vodiš.Čini mi se da ovi naši političari imaju samo ko što bi Amerikanci rekli Win-Win taktiku,ništa neće da rizikuju.

Ne mogu da izdržim a da ne kažem da me ovo podseća na deo teksta iz jedna pesme Dece loših muzičara "Uđeš,izađeš,uđeš izađeš gotovo" Meni su ovakve izjave poprilično neozbiljne,politika se nevodi tako nego se preuzima odgovornost za politiku koju vodiš.Čini mi se da ovi naši političari imaju samo ko što bi Amerikanci rekli Win-Win taktiku,ništa neće da rizikuju.

Ово што се овде зове ``вођењем политике``у озбиљним државама би се звало ``свињарије``,``лоповлук``,``пљачкање``,``издаја``......................... а последице такве ``политике`` задњих 20-30 година довешће нас до тоталне пропасти!!!

Back