Dačić se sastao sa američkim ambasadorom Hilom

Samareli

Aktivan član
Poruka
1.043
Dosadašnji predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić primio je ambasadora SAD Kristofera Hila sa kojim je razgovarao o aktuelnoj situaciji u Evropi i na Zapadnom Balkanu, ali i daljem razvoju srpsko-američkih bilateralnih odnosa.

https://naslovi.net/2022-05-05/danas/dacic-se-sastao-sa-americkim-ambasadorom-hilom/30514646

Stari preletac Dacko. Najjaci su drugosrbijanci koji se nadaju da Dacko nece odgovarati Amerima a oni su Dacekta postavili na celo SPS posle odlaska Slobe u Hag koji nije hteo da podrzi SPS nakon toga iz zatvora.
Dacko pred svake izbore glumi nacionalistu, rusofila.

Zato su potrebni hitni novi izbori na svim nivoima.

Zato su potrebni hitni novi izbori na svim nivoima.

А...не.

Нема нових избора.

Вучић има својих 119. посланика, и нека се сам сналази за коалициону Владу.

Нека узима муфтијиног малог, Пасторовог малог, нека види да ли му треба Дачић или друг Ђидо и Мариника делКокош.

Сам са 119 посланика Владу да направи не може. Посебно што је од тих 119 посланика тек нешто око 90 из СНС.

Избори су били и прошли, и нека се сам сналази. Нема сламке спаса у виду нових избора (пре локалних 2022.године).

А...не.

Нема нових избора.

Вучић има својих 119. посланика, и нека се сам сналази за коалициону Владу.

Нека узима муфтијиног малог, Пасторовог малог, нека види да ли му треба Дачић или друг Ђидо и Мариника делКокош.

Сам са 119 посланика Владу да направи не може. Посебно што је од тих 119 посланика тек нешто око 90 из СНС.

Избори су били и прошли, и нека се сам сналази. Нема сламке спаса у виду нових избора (пре локалних 2022.године).

Bote iz sns kanalizacije, kako odusta od Radulovica?
Bas si me razocarao, skoro da sam pomislio da nisi sns bot. Ja bih ocekivao da ti kao iskreni Radulovicevac budes za nove izbore jer Radulovic nije presao cenzus. Ali ti zaboravfi na Radulovica i postade sns.

Bote iz sns kanalizacije, kako odusta od Radulovica?
Bas si me razocarao, skoro da sam pomislio da nisi sns bot. Ja bih ocekivao da ti kao iskreni Radulovicevac budes za nove izbore jer Radulovic nije presao cenzus. Ali ti zaboravfi na Radulovica i postade sns.
Pa sta, i Radulovic je bio makar prividno normalan tamo neke 2016. godine pa je 2019. totalno poblentavio i poceo da lupeta o ravnoj zemlji, koronavirusu koji ne postoji, zlim Nemcima koji drze sve pod kontrolom i da citira Deretica. :P

Kad se zemlje BRIKS-a konačno budu ujedinile, imaće jednog ambasadora, pa će biti lakše da se pamti.

Evo iz BRIKSa posto nema tema

Screenshot_20220505_214415.jpg

U nekoj indijskoj seriji koja se emitovala ovde moglo se videti da oni mnoge nama uobičajene stvari doživljavaju mnogo intenzivnije. Recimo, suočavanje dve osobe koje su u nekoj zavadi bilo bi prikazano napetije nego ono kad su Amerikanci spašavali svet od vanzemaljaca u ''Danu nezavisnosti''. Kamera bi se fokusirala naizmenično na oči jednog i drugog lika, sve praćeno nekom napetom muzikom. I to je trajalo dugo kao gladna godina.

Hoću da kažem, možda ova indijska silovanja nisu kao naša silovanja, nadam se.

Pa sta, i Radulovic je bio makar prividno normalan tamo neke 2016. godine pa je 2019. totalno poblentavio i poceo da lupeta o ravnoj zemlji, koronavirusu koji ne postoji, zlim Nemcima koji drze sve pod kontrolom i da citira Deretica. :P
Радуловића сам по злу запамтио пошто се, док је био са Вучићем, најватреније залагао за антираднички и робовласнички Закон о раду. Око тога су се тада и разишли, ваљда је тада то било прерано за Вучића. Касније је Вучић то усвојио, као што је углавном прихватио и Шормаза, Чеду Прашка, Јелену Милић и остале антисрбе. Њихов задатак је да почну "кување жабе", а он то спроводи када процени да је време. Исти је и Дачић, само што је његов задатак да касни за пи/2 како би се спречило да изгледа да дувају баш у исту тикву. На жалост, памћење овог народа је као код кишне глисте и то ће да нас кошта опстанка - "'Не бојим се ја вражијега кота,нека га је ка' на гори листа,но се бојим од зла домаћега".

Whataboutism prve klase.
Jednom sovjet, uvek sovjet.

Не, то се зове статистика по државама. Нема издвајања оних који се теби, мени или било коме не свиђају по неком основу, да бисмо их јавно блатили и развијали негативни сентимент према њима.

Back