- Poruka
- 20.959
Ti si totalno prolupao.Dacu ti bolovanje.

doktore, subota i nedelja se ne računaju pošto su neradni dani!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si totalno prolupao.Dacu ti bolovanje.
Ti si toliko nizak a tvoji su komentari van svake konkurencije.Tako si se ponaso i kad su te prvi put sutnuli.Mnogo si se zamerio forumasima i da sma ja na tvom mestu pobegla bih glavom bez obzira.Ali ti volis da te je* u glavudzu.Prestani da spamujes teme.Dosadio si.![]()
doktore, subota i nedelja se ne računaju pošto su neradni dani!
ti si tipican primer coveka koji zivi u iluziji i bezi od realnosti citajuci novosti,jel si ti cuo Dacica da je protiv ponistavanja SSp i jel ti mislis da ce iz SRS a prvenstveno iz DSS da pojedu sva govna koja su posrali i da kazu SSP je ok me necemo da ga ponistavamo,ko ima bar malo mozga sve mu je jasno,da ne navodimo uopste druge stvari,a ti i dalje nastavi da zivis u iluziji i nastavi da citas Novosti,Politiku i Kurir samo kazem nemoj da se posle previse razocaras !
u pravu je young,nema ništa od te vlade,mnogo očekujete od ivice,kvarnog lika,koji je sad za euro integracije a stranka mu je pravila neku uniju sa rusijom i belorusijom i ratovala sa nato paktom ili palme koji je bio u arkanovoj stranci a sada je došao na poziciju ldp-a da kritikuje demokrate što povlače ambasadore,gledaju svoj interes,znaju da su radikali teski igrači a demokrate mogu da vrte kako hoće
.Znači najmanje laže.![]()
jel ti to kao ono: nevina je, samo se malo *ebala![]()
Ti si toliko nizak a tvoji su komentari van svake konkurencije.Tako si se ponaso i kad su te prvi put sutnuli.Mnogo si se zamerio forumasima i da sma ja na tvom mestu pobegla bih glavom bez obzira.Ali ti volis da te je* u glavudzu.Prestani da spamujes teme.Dosadio si.
Sad će wadikali da te složno pwijave za wulgawizam!
Malo ti je što im waskwinkawaš teme pa odu u dwugom pwawcu od željenog nego im pljuješ novine koje objavljuju slike sa golom decom?
pa objavljuju ono što njihovi verni čitaoci žele da vide.
to ti je tržište
a neće me prijaviti, sad su malo u prpi zbog dačića, pa su "na pola gasa"
uostalom, sam sam stavio zvezdicu*:rolleyes:
Samo da te podsetim da trudnoća kod žena traje 9 meseci... Ostalo je takodje plod tvoje bolesne mašte - PROVALJEN SI!
Ti si toliko nizak a tvoji su komentari van svake konkurencije.Tako si se ponaso i kad su te prvi put sutnuli.Mnogo si se zamerio forumasima i da sma ja na tvom mestu pobegla bih glavom bez obzira.Ali ti volis da te je* u glavudzu.Prestani da spamujes teme.Dosadio si.
sve njegove teme i postovi su cist spam i trolovanje klasicno tako da se ja vise ne obazirem i ne odgovaram na te gluposti.