Dačić ne menja kurs

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti si totalno prolupao.Dacu ti bolovanje.
penzioneri13.jpg

doktore, subota i nedelja se ne računaju pošto su neradni dani!

penzioneri13.jpg

doktore, subota i nedelja se ne računaju pošto su neradni dani!
Ti si toliko nizak a tvoji su komentari van svake konkurencije.Tako si se ponaso i kad su te prvi put sutnuli.Mnogo si se zamerio forumasima i da sma ja na tvom mestu pobegla bih glavom bez obzira.Ali ti volis da te je* u glavudzu.Prestani da spamujes teme.Dosadio si.

Poslednja izmena:
ti si tipican primer coveka koji zivi u iluziji i bezi od realnosti citajuci novosti,jel si ti cuo Dacica da je protiv ponistavanja SSp i jel ti mislis da ce iz SRS a prvenstveno iz DSS da pojedu sva govna koja su posrali i da kazu SSP je ok me necemo da ga ponistavamo,ko ima bar malo mozga sve mu je jasno,da ne navodimo uopste druge stvari,a ti i dalje nastavi da zivis u iluziji i nastavi da citas Novosti,Politiku i Kurir samo kazem nemoj da se posle previse razocaras !

E jok nego ce blic da cita... Novosti su jedine iole normalne novine u ovoj zemlji.

u pravu je young,nema ništa od te vlade,mnogo očekujete od ivice,kvarnog lika,koji je sad za euro integracije a stranka mu je pravila neku uniju sa rusijom i belorusijom i ratovala sa nato paktom ili palme koji je bio u arkanovoj stranci a sada je došao na poziciju ldp-a da kritikuje demokrate što povlače ambasadore,gledaju svoj interes,znaju da su radikali teski igrači a demokrate mogu da vrte kako hoće

:ok: :ok:

Ti si toliko nizak a tvoji su komentari van svake konkurencije.Tako si se ponaso i kad su te prvi put sutnuli.Mnogo si se zamerio forumasima i da sma ja na tvom mestu pobegla bih glavom bez obzira.Ali ti volis da te je* u glavudzu.Prestani da spamujes teme.Dosadio si.

Samo da te podsetim da trudnoća kod žena traje 9 meseci... Ostalo je takodje plod tvoje bolesne mašte - PROVALJEN SI!

Sad će wadikali da te složno pwijave za wulgawizam!
Malo ti je što im waskwinkawaš teme pa odu u dwugom pwawcu od željenog nego im pljuješ novine koje objavljuju slike sa golom decom?

pa objavljuju ono što njihovi verni čitaoci žele da vide.
to ti je tržište:lol:
a neće me prijaviti, sad su malo u prpi zbog dačića, pa su "na pola gasa":mrgreen:
uostalom, sam sam stavio zvezdicu*:rolleyes:

pa objavljuju ono što njihovi verni čitaoci žele da vide.
to ti je tržište:lol:
a neće me prijaviti, sad su malo u prpi zbog dačića, pa su "na pola gasa":mrgreen:
uostalom, sam sam stavio zvezdicu*:rolleyes:

Tržište ti je čudo! Opstaje samo onaj ko ume da udovolji masi.
Reč je o istančanom ukusu - do sada ništa nisu propustili što jasno kazuje da je reč o profesionalcima.
Ili su manijaci ili su za ludaru.

Poslednja izmena:
Samo da te podsetim da trudnoća kod žena traje 9 meseci... Ostalo je takodje plod tvoje bolesne mašte - PROVALJEN SI!

Ti si i toliki slucaj da ti ni konzilijum raznih specijalista ne bi pomogao.Jel je nemoguce da trudnice ili zene koje su se vec porodile ucestvuju na forumu.Ne razumem tvoju malicioznost.Toliko si jadan da mi te je ponekad bas zao.Nije ni tebi lako.

sve njegove teme i postovi su cist spam i trolovanje klasicno tako da se ja vise ne obazirem i ne odgovaram na te gluposti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back