Dacia slavi: Sandero skinuo Golf sa trona!

Šta da ti kažem. Ako ne radiš u ovlašćenom servisu veliki servis uopšte nije skup. Filteri i ulje se kod normalne osobe svakako mijenjaju na godišnjem nivou. A što se tiče rođaka on na održavanju nije štedio. A ni vozio ludački. Ali eto. Toliko o tome. Isto kao o priči da Švabe masovno kupuju Dačiju. Kad cvrc :mrgreen:
To je znak da je taj auto ko zna koliko stvarno presao za tih 4 godina i ko zna kako odrzavan ,ne znam zasto branis Svabe prevarante i preprodavce kad i sam vozis Francuza .

Kupuju nove dačije još kako pa ko je lud da daje 24.000 evra za novog golfa kada ima novu dačiju za 11.000 evra?!?? Ja za novog golfa nebi dao više od 10.000 evra plafon.

A najbolji su mi ovi što kupuju polovne krševe iz uvoza sa 400.000 evra i plaču kada im se na pola miliona raspadne motor.

To je znak da je taj auto ko zna koliko stvarno presao za tih 4 godina i ko zna kako odrzavan ,ne znam zasto branis Svabe prevarante i preprodavce kad i sam vozis Francuza .
Samo što ga je on poslije toga vozio 7 godina bez problema. Do jednom. Ja nisam ljubitelj VW i Opela. Ali već recimo Mercedes, Audi, BMW su nešto drugo. Samo koliko god nešto volio ili ne treba biti realan. Dačija je brend koja svoju poziciju na tržištu zasniva na jeftinim automobilima. I nikako ne može biti premium. Kao što to nije ni golf.

Ti ne vrednuješ svoj rad prvenstveno a glorifikuješ poskupljenje gvožđurije na 4 točka zahvvaljujući kreditima. Već smo na jednoj temi raspravljali o tome ali bezuspešno.

I ja sam tako nekada razmišljao i vozio polovne kršine pa kupio nov auto i završio sa svim tim budalaštinama.

Moraš da presečeš dal je bolje iscepano uprdeno kožno sedište ili novo platneno koje će trajati godinama i izgledati kao novo.

Samo što ga je on poslije toga vozio 7 godina bez problema. Do jednom. Ja nisam ljubitelj VW i Opela. Ali već recimo Mercedes, Audi, BMW su nešto drugo. Samo koliko god nešto volio ili ne treba biti realan. Dačija je brend koja svoju poziciju na tržištu zasniva na jeftinim automobilima. I nikako ne može biti premium. Kao što to nije ni golf.
Da ,ali ovo nije tema ni o mercedesu ni o bmw ni o audiju ,volim i ja te brendove i pojedine modele ,ne sve.

Back