Дабоме

gost 267708

Veoma poznat
Poruka
12.785
Има она прича "волим да је/га гледам како спава" итд итд, а мени је то некако психо сцена, и то ми уопште није готивно, ни да гледам, а још мање да ме гледају, мсм кад бих се пробудио и провалио да блеји и да ме гледа, истерао бих је из собе или из кревета, зависи где блеји..

Је л' имате те трипове? И је л' капирате колико су то језиве сцене за човека који се тек пробуди?

Мсм капирам ја да ту одма падне осмех, али је то и даље психо..

Има она прича "волим да је/га гледам како спава" итд итд, а мени је то некако психо сцена, и то ми уопште није готивно, ни да гледам, а још мање да ме гледају, мсм кад бих се пробудио и провалио да блеји и да ме гледа, истерао бих је из собе или из кревета, зависи где блеји..

Је л' имате те трипове? И је л' капирате колико су то језиве сцене за човека који се тек пробуди?

Нису језиве.
Ја сам то доживео и нема ништа језиво у томе.
Али има нешто предивно.
Осећај сигурности и припадања...

Па ништа, сутра би се кривила на двоседу, не бих јој ни тросед дао. А ако је баш баш ниска спавала би на фотељи, јер реално њој ни двосед није лош трип.

Ja mislim da nju ni dvosed ni trosed ne bi nesto preterano vezivali.:lol:

Нису језиве.
Ја сам то доживео и нема ништа језиво у томе.
Али има нешто предивно.
Осећај сигурности и припадања...

И ниси се истриповао кад си видео да те посматра? Мени је то језиво, пусти причу..

И после мени кажу да нисам романтичан.. Замисли..

Romantika je sirok pojam. Imam drugaricu kojoj je romanticno kad se psuje sa svojim deckom. Ali bukvalno koriste najgore psovke, uz pominjanje majke i svega.:lol:

Elem, da ume da bude malo morbidno to gledanje. Posebno ako je cesto. Prosto coveku bude neprijatno, ako to pocne da primecuje.

san donoi neki mir i spokoj, mislim da to psiho kako kakzes stanje svima prija\
pa valjda i dok voljenog\u gledas tako, donoi nama samima neki mir
nem pojma, nisam to nikad radila
jednom zamalo da dobijem batine kad sam Ga budila :zcepanje:
a bila sam bas tiha i nezna

Сад ме само занима како ће преко ове теме да нађу начин да ми залепе етикету женомрзца, фашисте, нацисте, садисте..

Back