DA ŽIVI LJUBAV...

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

obicno su to deca,... vole da pridju zivotinji, ... nevesta su, a mi ih ucimo kako se to radi !!!
i decu, i ljubimce navikavamo na taj susret, kontakt, .... nasa uloga je presudna za uspeh !

...
>>>-------neni--(CH->

ShadowRider:
A i da nepominjem gadove sto su mi ubili Nju Faundlenda (rasa psa),ali inace sad cuvam Engleskog Springer Spanijela
Hvala na edukaciji, ali većina posetilaca ovog podforuma je prilično upoznata sa rasama pasa, a njufaundlender i nije tako nepoznata pasmina...
Nego, molim te da pre pisanja na nekoj temi pročitaš bar prvi post kako bi video o čemu se radi da ne bismo morali da brišemo postove zbog "promašene teme".
Pozdrav i hvala na saradnji!

Videla sam neko dete koje drzi macku koja se otima pa sam se setila jedne svoje slike kad sam bila mala... :)

Sasha4.jpg

Evo podižem temu!

Izvinjavam se na lošem kvalitetu fotografija, ali nekako kad god je neka zanimljiva situacija u kojoj učestvuju moj sin i pas meni fotoaparat nije pri ruci. :lol:

Ovo je uslikano rano ujutru, u sobi su bile spuštene roletne pa je slika ispala jako tamna i ja sam je na silu posvetlela. Inače moj bebac ovde ima 3 meseca...

1X18R1MKjrGBqpTT.jpg

E, ovde je već veliki i pokušava da ukrade malo Alexove rođendanske torte...

eXMzgeYQNkrLdzT8.jpg

nYWubMVf4RNFIKvO.jpg

Kao što možete primetiti, oni dve dele. :D

Moj sin nikad nije voleo cuce-laže tako da je ova završila kod njegovog najboljeg druga Alexa...

VictorySun:
Milly, ova mala bela kuca, sto ti je i avatar, kako se zove? Preslatka je!
То није моја куца, добила сам ту слику преко имејла! И јесте, стварно је слатка, чак сам је и ставила на Десктоп!
п.с. Ако хоћеш, можеш да јој даш име, хе, хе, хе!

Back