Jedno je ako mi opali samar ako me uhvati da sam joj drugaricu zgrabio za dupe, onda je zasluzeno manje-vise da bude besna, i u afektu.
Ali da me bije ili gadja sto, nemam pojma, nisam nahranio kuce dovoljno, ili nisam uradio nesto, je skroz idiotski. Kako bi bilo da ja udarim zenu jer je rucak slan, ili jer je gledala seriju a nije skuvala rucak primera radi? Onda sam ja nasilnik, debil, tako da ista pravila moraju da vaze za oba pola.
Jako je licemerje u drustvu, muskarac koji digne ruku na zenu je idiot, nasilnik, dok zena koja to radi, pa nema veze, zensko je, slabija je, valjda je on zasluzio da ga bije, musko je, jaci pol, moze da istrpi.
Samar bi mozda istpeo ili tako cuskicu, iako bi mi bilo tesko da se suzdrzim, (koj si ti faktor da me bijes bez razloga ili iz nekog glupog razloga), ali da me gadja pikslom, ili kada vec moze da me ubije necim, sto ne zgrabi noz, sekiru ili tako nesto, cisto radi fore.
Piksla ili neki drugi pretmet koji moze da nanese fizicke povrede kupuje joj ekspres kartu za pm.
A evo, zbog cega bi pri zdravom razumu zena udarila muskarca ili ga gadjala necim? Stavite se u istu poziciju, ja je uhvatim da me vara, flasa u glavu ili samar njoj, ja sam stoka, ona me uhvati da varam, flasa u glavu ili samar meni, ja sam stoka, ona je heroina, licemerje, ali treba da se podje od onog da niko (bez obzira na pol) ne treba da poteze prvi za nasiljem. Ajde to i da bude "opravdan" razlog, ali kog zasto bi devojka udarila svog decka iz nekog drugog razloga?