Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kao npr- dobra butka?
moras me podsetiti za koju sam se vulgarnost zahvalila

Ne moram, tu je moj opsti utisak na temi. Kad neko pohvali butke, sesi, doope, struk, vama zenama je srce puno iako je to kao da vam je receno: ''bas bih te pipkao'' :bljak:

A kad neko izbaci stojka u pantalonama da bi se shalio sa svim forumskim nejebicarima, vama je to vulgarno iako time nije ni imao nameru da poruci da bi vas pipkao.

To su dvostruki standardi u proceni fotografija ovde.

Ne moram, tu je moj opsti utisak na temi. Kad neko pohvali butke, sesi, doope, struk, vama zenama je srce puno iako je to kao da vam je receno: ''bas bih te pipkao'' :bljak:

A kad neko izbaci stojka u pantalonama da bi se shalio sa svim forumskim nejebicarima, vama je to vulgarno iako time nije ni imao nameru da poruci da bi vas pipkao.

To je tvoj opsti utisak, kao i smokvin da sam hvalila svoje noge toliko glasno sto ih niko nije primecivao ;)

Ako tvrdis da sam JA zahvaljivala za vulgarnost- moras mi tacno predociti ...

i nije tako ;)

Ova ti je zlatna... :rumenko:

image7292.jpg

nemo da se prepanete :hahaha:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back