gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
e, imam i dve žene na fejsu s kojima vodim polemiku, vidim da ću negde da nadrljam
imash dve zene

zato ti malo malo pa pominjesh burku, zar i kuran

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, imam i dve žene na fejsu s kojima vodim polemiku, vidim da ću negde da nadrljam

pa on nije bar žgoljav bem mu lebac

onaj shto je glumio i u "zabeleshka o skandalu" ?
a jes vala bio dobar, al meni ne lichi..mada mozda iz nekog ugla

Dala sam mu repku, to je dovoljno... za enterijer. El tako, Slonce? Nikog ja ne ignorisem, sve vas dobro osmotrim i povezem sa vasim tekstom.

Pa nije, debeo je. Mogao bi malo da se steshe da bi bio zdraviji.

imash dve zene
zato ti malo malo pa pominjesh burku, zar i kuran

onaj ugao sa pivom je bio baš dobar
ali ćuti, pokrij se maramom, muhamed sve vidi

)
)ne bre...ovaj je glumio Henrija VIII u seriji Tjudorovi...mislim da je glumio i sa Medlin Stouv u jednom filmu ...elem, suvonjavo momce za moj racun... evo slike ispod spojlera...

ne bre...ovaj je glumio Henrija VIII u seriji Tjudorovi...mislim da je glumio i sa Medlin Stouv u jednom filmu ...elem, suvonjavo momce za moj racun... evo slike ispod spojlera...

ovaj suvonjav?
ala vi imate poremećena neka shvatanja, pa el treba da ima 130 kila da bi izgledao normalno
 ....
....

krasnoEvo vam osmeh.Pogledajte prilog 200525

samo ne znam koga ćete da olajavate kad odem

samo ne znam koga ćete da olajavate kad odem

a što ne otvorite temu ovo je slika mog dečka/ muža pa da vidim kolko sam odvratan u odnosu na njih?

ebote ed koji ti je moj, shta se vredjash
nekom si po ukusu, nekom nisi...

ebote ed koji ti je moj, shta se vredjash
nekom si po ukusu, nekom nisi...

vid kako indiskretno ispituje konkurenciju

ne vređam se, samo dajem inspirativne predloge

Eternal dream
...ahahahaha pa nismo lude...inace grickamo kokice dok gledamo forumase kako se nadmecu...nista sladje od pogleda na muska tela u raljama tastine...