Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
opa,jeka naucila da trepce :eek:
nego ja sam iskopala ovu sliku gde imam 5 kila vise nego sada i gde sam tamnokosa
na kile se ne bih vratila,al bas se nesto razmisljam da se ofarbam.sa ovom plavom izgledam nekako isprano
al slaze mi se uz karakter i pamet:rumenko:

Uploaded with ImageShack.us

kru te al ti dobro stoji ova boja!

znaci ne bi skontala uopste da si ti da sam vidjela sliku bez avatara.

e pa sad,mogu da ofarbam pola kose u tamno,moram da ispostujem i one koji su u repkama rekli da ostanem plava:mrgreen:

Ne mora u tamno, samo u bar malo tamnije jer jako svetla kosa daje licu isti okvir kao seda i daje na godinama. Zato grese mnoge zene koje je nezavisno od svojih godina forsiraju cak i kad bi im za koju nijansu tamnija bolje stajala. Idi na neki virtual make-over pa ces videti da sam u pravu. Ili ako te mrzi, stavi sliku lica spreda pa cu je ja staviti u okvir i pokazati ti tacnost ovoga o cemu pricam. Meni nikad nije dosadno da se bakcem tim estetskim analizama. :D

A ova slicka je za ostale. El ima neko ideju sta da obucem preko ovog (dugih rukava i da nije previse svecano i da nije crni bolero jer mi je dosadio)?

Pogledajte prilog 180641
Odlicno izgledas..i cela kombinacija mi se dopada. Moram da kazem da sam prvo primetila kako su ti definisane ruke, biceps i rame:klap::klap::klap:
Ja bih preko ovoga obukla neku jeans jaknu, uzanu, i natandrljila na nju neki veci cvet, da da malo na glamuru,i to je to.

Na,cini mi se, 10000 metara visine :)
2a7bj45.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back