Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...i ti si slatka...ta tvoja napucena usta...uh...
E lepse mi da te pratim na ovim temama nego, nedaj boze na onim:lol:

Ne putjim usta bre, samo sam digla glavu. Kad naputjim usta, onda sam smesna. Osh da vidis? :lol: Aj postavicu kasnije kad se vratim iz izlaska da ne trazim sada jer zurim.

p.s. I daleko sam od slatkog da se ne lazemo. Imam ''ercegovacku'' facu: pola musko pola zensko. :lol:

Meni je Jeka bas lepa, nije mi slatka.
Sladak je neko ko nije ni lep, ni ruzan, ali ima nesto simpaticno u izrazu lica, pogledu, ne znam kako bih objasnila.
Jeka je klasicno lepa, lepe oci, pravilan nos, pune usne,...

Mala ispravka: slatki su ljudi koji imaju bebastu facu, a simpaticni su ljudi kojima se na faci ogleda dobrota. To nikako ne moze da se stavi u isti kosh. Ima dobrih ljudi kojima se na faci to ne ogleda, a ima i zlih ljudi sa slatkom facom koji ne mogu biti simpaticni. Bas imam dve takve koleginice: slatke face, al dodje ti da ih pljunes u tu slatkost jer su antipaticne.

Ја се, иначе, много смејем...
Само се за фоткање уозбиљим... :)
Pa nemoj ni za slikanje...;)
znaci super sam :lol:
je l' mi seljanke iz grada ili stvarno neke zene sa sela ne smemo da kupujemo stikle cicak ?:lol:
Ma nisi ti seljanka, ti mož bit samo seljančica sa tom facom... još si zelena...;)
Ajme vidi malog anđelka... :heart:
Ljubi ga tetka Čičak... ;)
Ne putjim usta bre, samo sam digla glavu. Kad naputjim usta, onda sam smesna. Osh da vidis? :lol: Aj postavicu kasnije kad se vratim iz izlaska da ne trazim sada jer zurim.

p.s. I daleko sam od slatkog da se ne lazemo. Imam ''ercegovacku'' facu: pola musko pola zensko. :lol:
Lažeš da si Hercegovka?!:eek:

Ofarbah se danas!
Nisam vise ljubicasta, k`o velim, prosla je zima, ne treba ljubicasta boja kose da me vadi iz zimske letargije... Da objasnim, zimi sam prilicno tuzna, pa bojom kose pokusavam da sebe razveselim, volim da experimentisem, takva sam... sad sam opet brineta, ako sve bude u redu :roll:
Ako ne bude... okretace se ljudi jos vise za mnom ;) :per:

bila tema pre par strana, ako se dobro sjecam
simpaticno nije stvar izgleda koliko utiska o osobi, simpaticna osoba ne mora biti lijepa ni slatka, jednostavno je simpaticna
dok je "lijepa" iskljucivo izgled, ne govori nista o osobi, taman moze bit djavo licno
"slatka" je djetinjasto
iako pritom osoba ne mora uopste da izgleda kao djete

Ја јуче... ко ме зна, препознаће ме... :)
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/241078/Prosvetari-Pregovori-ili-strajk

ah, forumski celebrity, ko te ne prepoznaje

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back