- Poruka
- 21.194
ne mislim nista.tebe ako nesto interesuje,pitaj slobodno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, smuchi mi se koliko gadno stoji.
Bokte, sto svi nose samo te lasteks farke? Ceo grad je obucen u isto. Dosadno je za videti (msm u modnom smislu). I nije strashno kad neko zgodan to obuce, al kakva se sve doopeta navlace u to...a jos one sa kratkim nogama, a tek kad im ispadne stomak i sa strane, smuchi mi se koliko gadno stoji.
p.s. BJ, tebi stoji ok.
Mirka, odlična je....![]()
mnogo lici na mene i cim sam je videla odma sam je spazila. Jeste jeste znas kako mi besno stojimnogo lici na mene i cim sam je videla odma sam je spazila.
Srecna sam ko kuce al jedva cekam da prodje zima da je ne nosim.

e sklonio bi ti tiganj da si video radu pre dve godine na adi bojani.telo za deset
Simpatična guzza, nema šta!ja konačno našla farmerice po meri...
naravno i patikice( mada se ne vide lepo)
![]()
![]()
p.s. ni etiketu još ne skinuh![]()
Pa ona mene iritira vako. Ne primećujem ženska tela. Pobogu smokwičice, sve gledaš kroz fizički izgled.
Moram da ti kažem da sam pomalo razočaran. Zaključujem da me gotiviš samo zato što sam dobar frajer.
i ja sam po malo razocarana.vise ne stavljas svoje lepe slicice sa tasnicama i suknjicama.
sjajna guza bj ,sjjajajajjajna
ovo bi i ja rekla,al ne znam jel ide?

ja konačno našla farmerice po meri...
naravno i patikice( mada se ne vide lepo)
![]()
![]()
p.s. ni etiketu još ne skinuh![]()

i ja sam po malo razocarana.vise ne stavljas svoje lepe slicice sa tasnicama i suknjicama.
hajde obraduj nas danas na ovaj divni dan
(ako saljes na pp,ne mora suknjica...)

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]()
Само за Јеку: ја у ластекс фаркама, са све кратким ногама, али дупе не дам да се види!
П.С. Нека Бог поживи ластекс, иначе не бих ушла у своју гардеробу више...![]()

Jeko, obožavam ovakve frizure
A pozadina kao pozadina... treba je voleti i nositi s ponosom, pa kakva bila. Što rekoh jednom jednoj drugarici, kad me začikavala da sam guzata - moja guza, ja je nosim i volim, a ti mož' samo da me cokiš u nju![]()
Tako da sam morala smisliti sebi neku zanimaciju jer nije bilo svrhe da gledam u njih kad vec ne mogu da prepisuju. 
Ona mi je ponos i dika svakog modela koji sasijem jer bez nje nikad ne bih uspela da napravim tako dobar kroj za pantalone kakvog nema nigde sa se kupi, a stoji lepo na svakakvim goozicama (osim na onim koshcatim).