tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
čime se to iznenadiš?![]()
mozda sam tebe zbog smajlija pretpostavila za malog debelog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čime se to iznenadiš?![]()
pa da...turao ja slike na F gde sam često i sve žemske dele komplimente mojoj ženi tako da sam navikoKo da ste bracni par, lepsa polovina uvek gurne onu drugu u...nevidljivostiste si srece kao ja
Jesi li blizu dva metara ili...gresim![]()

mozda sam tebe zbog smajlija pretpostavila za malog debelog![]()

sa šajkačom i u opancima...![]()
da vas ne sektasim, moje postove imate na zdravlju, odvikavanje od pusenja ... osetila bih se lose da me odbacite zbog pripovedanja o stetnostima pusenja
Jes, pa da me turis sutra na prvu stranicu nekih trac novinaja uvenula čekajući pasivnu gradnju... i odo' sad aktivno da spavam
Onda ti je zenica malapa da...turao ja slike na F gde sam često i sve žemske dele komplimente mojoj ženi tako da sam navikonisam blizu 2 m...samo 187
![]()
Onda ti je zenica malaja sam samo par centimetra manji od tebe
![]()
al se bar lakše rukuje s njomCu dodjem da vidim, al da prestanem...
Jes, pa da me turis sutra na prvu stranicu nekih trac novinane smem bre...ocu jos zivim
Aj da vidim da li imam neku pri ruci
Pogledajte prilog 175577
metar i želja da porasteal se bar lakše rukuje s njom
Nece da primi slike sa mog aparata (previse piksela), inace sam bre ki delija...u glavi![]()

Slatki ste.

Drugar ti je zauzeo karakterističnu pozu za Da vas vidim danas. Vidi se da ima iskustva u fotografisanju za forum.Cu dodjem da vidim, al da prestanem...
Jes, pa da me turis sutra na prvu stranicu nekih trac novinane smem bre...ocu jos zivim
Aj da vidim da li imam neku pri ruci
Pogledajte prilog 175577
Ma važi. Beži bre tamo.Bolje da me ne vidite...
Prljava kosa, zrela za sisanje, nokti uzas, u pidzami..