Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
poceli smo da kacimo tetke? ok :malav: ona je kao rodjena za temu o zenama i izlezavanju

tetka2.jpg

Izgledas veoma dobro...zgodna si i svidja mi se tvoj stil...pa...ne setkaj se bre sama liftom:lol::lol::lol:
:ok:
Ne znam da li si ovo na poslu...bez obzira sto ti dobro stoji, koda mene u firmu bi te vratili kuci ili da se obuces malo "duze" i bez tih carapica ili da ne dolazis vise na posao, veoma su rigorozni , kodeks ponasanja i kodeks oblacenja, iliti dres kod, nam je iskucan, svakome, na 7 stranica:sad2:

Poslednja izmena:
Ma znam ja, vec sam videla tvoje fotke i pisala si da si na poslu, i podrzavam te potpuno u svemu, samo kazem kako je kod nas rigorozno...cak ni bizuteriju ne dozvoljavaju, samo po neki detalj, ne mnogo istaknut i ne sme napadna sminka:pop:

Ma znam ja, vec sam videla tvoje fotke i pisala si da si na poslu, i podrzavam te potpuno u svemu, samo kazem kako je kod nas rigorozno...cak ni bizuteriju ne dozvoljavaju, samo po neki detalj, ne mnogo istaknut i ne sme napadna sminka:pop:

Ti mora da radiš u nekoj državnoj instituciji, kad su toliko formalni...

Na mom starom poslu ni moglo jedino da se dolazi u bretelama, šorcevima superkratkim minićima i japankama.
Ovde za sad ne videh, a nije mi niko ni rekao da ima neki dres kod, čak je jedna koleginica neki dan 'ladno došla u trenerci ...:think:

pa ovde je oko 9stepeni bilo danas,a i bude bez grejanja toplo,plus ja se bas brzo krecem i stalno u pokretu,jedino kad sednem u kancelariju ukljucim grejanje
hvala ceci ;)
inace jaco ako radis na nekom "ozbiljnom" mestu kao sto je banka,sud,skola ili neka institucija mislim da je logicno da postoji neki dres kod,ako radis na "neobaveznom" mestu onda je manje vazno,mene je regionalni sacekao na intervjuu za posao u starkama,ja se prvo zacudila (posle drvenih kadrova u sefori) a posle sam shvatila da kompetencija nema veze s tim koliko ti je dugacka suknja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back