Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
smoki, imaš zgodnog muža... mislim, za mene je stariji... ali lep čovek... ;)

P.S. Ja ne umem komentarisati starije pa još tuđe muževe... sramota me... :rumenko::lol:

Evo mm... :mrgreen: ne smem više pokazati, mada ima nekih baš dobrih fotki...:mrgreen: bolji je od onih manekena za donji veš... ali bi me ubio da zna da i ovo kačim... :mrgreen:

smoki, imaš zgodnog muža... mislim, za mene je stariji... ali lep čovek... ;)

P.S. Ja ne umem komentarisati starije pa još tuđe muževe... sramota me... :rumenko::lol:

Evo mm... :mrgreen: ne smem više pokazati, mada ima nekih baš dobrih fotki...:mrgreen: bolji je od onih manekena za donji veš... ali bi me ubio da zna da i ovo kačim... :mrgreen:

Auuu, sto ti muz ima neku cudnu glavu, kao da je malo jajolika:sad2:

Idem brisati muža... ko zna ko može da naleti u ovo gluvo doba... :mrgreen:
Jači muž, kad možeš da ga brišeš i radiš s njim šta hoćeš. :cool:

Treba vama jedan veliki čičak-muž, drage moje, sa nosinom prilepljenom na vaš miris,
da vas obožava, da pred vama kleči - a ne leži na leđima i ne izgleda kao filmski glumac u koga
će se zatelebati prva šiparica koja naiđe (sa priličnim šansama na uspeh), da ima predatorske
oči i zenice oblikovane vašim oblinama, pogled u čijem ćete fokusu biti samo vi, vaš obris i osmeh. :heart:

Poslednja izmena:
slika0944.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Колега је хтео да слика мене, па голе жене на слици, па пиће..и испало свашта. Али, од свега, једна луда ноћ, са које вам не смем постављати друге фотке... :rumenko:

Jači muž, kad možeš da ga brišeš i radiš s njim šta hoćeš. :cool:

Treba vama jedan veliki čičak-muž, drage moje, sa nosinom prilepljenom na vaš miris,
da vas obožava, da pred vama kleči - a ne leži na leđima i ne izgleda kao filmski glumac u koga
će se zatelebati prva šiparica koja naiđe (sa priličnim šansama na uspeh), da ima predatorske
oči i zenice oblikovane vašim oblinama, pogled u čijem ćete fokusu biti samo vi, vaš obris i osmeh. :heart:

Treba ovakav vešt sa rečima, uvek kaže ono što žene žele da čuju....

slika0944.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Колега је хтео да слика мене, па голе жене на слици, па пиће..и испало свашта. Али, од свега, једна луда ноћ, са које вам не смем постављати друге фотке... :rumenko:

more mani se ti ovih zvaničnioh...daj one nezvanične fotke...u našim krajevima bi to bile sa trubačima, tu verovatno sa tamburašima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back