- Poruka
- 21.194
e ne valja vise biti ni postena zena.
vidis ti kako ova marina dobro prosla
vidis ti kako ova marina dobro prosla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

gde si ti videla muskarca?
bas me zanima kakvi su to vasi muzevi, sigurno su olimpijci)
missim sasvim normalno izgledam, imam oko 190cm, 85kg, mislim da je to pristojno.
a sad, ako nisam zgodan kao vasi muzevi, sta da se radi. zivot me nije mazio![]()
...smokvičičice, dok sam bila fina-bilo je onako...a onda me krenulo...![]()
...Ooo Edine, Ooo Odine...saČe da iskoče muževi, trokrilni škafovi, od min 2 metEra ( visine)...
Mislim narocito u tom predelu.... Na stranu sto bi me okacio na ovaj platan ispred zgrade kad bi se ugledao ovde...sto bi doca reko' medju nama kokoskama.

mi nemamo platan![]()

e muerte,aj se malo ti okaci![]()

pa kako kad ne mogu da smanjim sliku?onda besi
Evo ja ću ti smanjim muža ako mi šibneš sliku Popapa kako kad ne mogu da smanjim sliku?
ja sam to ovako zamislila,meni marina posalje mail,ja njoj sliku muza da je smanji,ona meni vrati sliku i kao pozdrav muertovu fotku.onda ja vama muza u gackama kupackama,a muertea zadrzim(ako procenim da vredi)

vazi,evo ti
a sad ti da ispunis obecanje?

ako imamo duple...Evo, Dzeko, meni se svidjas. Mislim, svidja mi se sto nisi debeo, ja ne volim one od 100 kg koje spominju i ne volim pivski stomak, volim cvrst stomak, jedino mi se ne svidja sto si 190 cm visok, odgovara mi najvise do 185 cm. Zao mi je![]()

Pa nesto mi mnogo biras a znas kako se kaze![]()

Na tu temu mogu samo da izjavim da je moj je već bio okačen ovdi...![]()
juuu milesa![]()