Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dodatak... mnogo mi se dopada ova slika... :D

img05788.jpg

super... mama mog momka obožava kad nosim ovakve haljinice... mada ona voli one baš kratke: )
Kojatkin Koja Gorjanovič pilji u ove raskošne obline i otpočinje borbu protiv strasti koja ga obuzima, i protiv sveopšte krstarovske pomame koja i njega zahvata, kao zaraza, postaje nešto njegovo, protiv gneva uperenog ka onome ko poseduje pravo da ih ljubi i dodiruje, gneva koji iz njega retko provaljuje, ali kad provali, onda se javlja bez ikakvog predznaka, kao rika iz najvećih dubina bića i ruši sve pred sobom!!! :heart::zaljubljena:

A onda iščezava, i ostaje mu samo da se pita: zašto su svi tako uznemireni!?! z:lol: :deda:

Kojatkin Koja Gorjanovič pilji u ove raskošne obline i otpočinje borbu protiv strasti koja ga obuzima, i protiv sveopšte krstarovske pomame koja i njega zahvata, kao zaraza, postaje nešto njegovo, protiv gneva uperenog ka onome ko poseduje pravo da ih ljubi i dodiruje, gneva koji iz njega retko provaljuje, ali kad provali, onda se javlja bez ikakvog predznaka, kao rika iz najvećih dubina bića i ruši sve pred sobom!!! :heart::zaljubljena:

A onda iščezava, i ostaje mu samo da se pita: zašto su svi tako uznemireni!?! z:lol: :deda:

:aha:

A u čemu je poenta da se na svakoj bogovetnoj temi ovde kamče "bone"? Poskupeli slatkiši pa se traži adekvatna zamena ili...? Ja sam mislila da je reputacija način da nekome damo do znanja da nam se dopada njegov način razmišljanja ili gola slika a ne da nabijamo jedni drugima reputacionu moć.

Cuti pile nisi ti ovde da mislis nego da delis reputacije.
( juce lepim nesto po zidu kod Nane i asociralo me na tebe slikacu veceras da vidis, samo ne znam sto na tebe al valjda zbog avatara)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back