marina.c
Veoma poznat
- Poruka
- 10.759
Mileva, najstrašnije je kad shvatih da stomak mogu i nekako da uvučem , al dupe nikako!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U stilu ocajne domacice pored laptopa..
Dole trenerka, gore dzemper,masna kosa i dokaz da u istoj izgleda ko da imam duplo vise kg
Zato volEm kratko![]()

Za sta mi treba razlog?

ma zezam te..posto si stalno u kratkom, imas razlog! u dugom izgledas debelo![]()

U stilu ocajne domacice pored laptopa..
Dole trenerka, gore dzemper,masna kosa i dokaz da u istoj izgleda ko da imam duplo vise kg
Zato volEm kratko![]()

shta je ovo u dnu slike
Evo mene ovih dana...Pozdrav iz Ischgl-a! Ovde je sve napucano do bola! Skijanje od 16, pa posle "apreši", pa se onda ide do aprtmana na večeru i spremanje za "ludilo od 12 noću"...Spava se ujutru do 11 a onda se izilazi na staze..I tako deset dana...
P.S. Pogađate da mi stariji ne pratimo ovaj tempo...Ne uspevamo!
Moj prvi kontakt sa mestom- u podzemnom prolazu...
![]()
Ženski deo pozira- ostala samo ja na slici...
![]()
Silvreta-sistem gondola i žičara...
![]()
![]()
Samo za mačku vračarku!(ništa nisam pazarila, cene su po radnjama samo za bogate Ruse!)
![]()

Nisu.obraduj me da su čizmice kupljene negde kod nas![]()

![]()
pošto se uvek sama slikam samo toliko može da se vidi
ista ja dan ranije pod dnevnim svetlom
![]()
vid' je moja komšika...ko devojče
) Svi misle čitam poštu...
@mačka vračarka
Došli smo iz Švajcarske, Innsbruck nam nije bio usput...Skijanje je super,malo je veće društvo pa ima skijaša i "skijaša", no nekako se okupimo oko jedan u nekom restoranu...Danas bili u Pardorami-pogled neverovatan! Okačiću neku sliku samo da me ovi moji ne provale (ja sam na Forumu na crnom....) Svi misle čitam poštu...
![]()

Pa majke mi, ko kravce sam u trenerci![]()
Ne pada mi napamet da i po kuci nosim uske farke, makar izgledala ko tri krave![]()

marina cim se ti bavis, vidim da puno putujes?