Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne da sam potrosila 13-tu, nego i narednih nezaradjenih 13. :dash:
Al nisam na cipele ...i to ponosno izjavljujem.
Izlecena sam :lol:

Prava istina je da mi se malo sta dopada, a ono sto mi se dopada ne mogu da kupim dok ne popeglam tih 13 potrosenih a nezaradjenih plata. :roll:
Dobra vest je da mi cipelarnih stize do kraja nedelje, konacno cipele vise nece biti prvo sto se vidi kad udjes u stan, sto me radujem jer ne mogu da slusam vise dusebriznike i kojekakve koji udju pa umesto dobro vece kazu - auuuuuuuuuuuuuuuu sta je ovo ???? pa onda kad im moj suprug nehajno objasni da su to Mirine cipele .....oni jos suptilnije kazu -Sveeeee????

E od tog dijaloga mi se dize kosa na glavi ....

Sto li sam sad ovo ispricala ?

Imam ja jednu anegdoticu na temu.z:)
Kada smo konacno sve porusili i prepravili naslo se mesta i za garderober u koji lepo udjes i uzivas.Tacnije ja uzivam.Neki se ni danas u njemu ne snalaze:zroll:
.I kada su prijatelji dolazili da nam vide novi stan pa trazili da ih provedemo kroz isti( sto je meni debilno al ajde i ja volim da gledam tudjez:mrgreen:) ta vrata se nikada nisu otvarala.Obrazlozenje: Nisam lud da pokazujem svoju sramotu..pomislice ljudi da zivim sa mesavinom stonoge i hobotnice...
Eto,cega se pametan stidi lood se ponosi ili obrnuto...Kako besez:p

ssa568488.jpg

ova druga već viđena...al sad sa čizmama: )

ssa568788.jpg
ssa568800.jpg

Prava istina je da mi se malo sta dopada, a ono sto mi se dopada ne mogu da kupim dok ne popeglam tih 13 potrosenih a nezaradjenih plata. :roll:
Dobra vest je da mi cipelarnih stize do kraja nedelje, konacno cipele vise nece biti prvo sto se vidi kad udjes u stan, sto me radujem jer ne mogu da slusam vise dusebriznike i kojekakve koji udju pa umesto dobro vece kazu - auuuuuuuuuuuuuuuu sta je ovo ???? pa onda kad im moj suprug nehajno objasni da su to Mirine cipele .....oni jos suptilnije kazu -Sveeeee????

E od tog dijaloga mi se dize kosa na glavi ....

Sto li sam sad ovo ispricala ?

kako bi nas ipresijonirala kvadraturom svog...hodnika? :lol:

E nek si , prelepo je.

Mene je jutros trebalo slikati i okaciti na sajt ludnice :lol:
Izasla sam da setam Laksona sa sve cizmama na stiklu i mp3 u usima i celim putem sam pevala naglas.
Ok sreli smo mozda jednog ipo coveka al opet.
Samo je ciga sto je izasao iz kontejnera bio ludji od mene jutros.
Prepade me covek :confused: dal je spavao unutra pitam se i sad.
Al dobro ....kad sam dosla kuci sa ovooooooooooooooooolikim osmehom gleda me muz ( onaj sto samara deda mraza sabajle) nesto mu nije jasno.
Ne da sam se nakupila energije.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back