macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
 - 13.093

Ne da sam potrosila 13-tu, nego i narednih nezaradjenih 13.
Al nisam na cipele ...i to ponosno izjavljujem.
Izlecena sam![]()
Prava istina je da mi se malo sta dopada, a ono sto mi se dopada ne mogu da kupim dok ne popeglam tih 13 potrosenih a nezaradjenih plata.![]()
Dobra vest je da mi cipelarnih stize do kraja nedelje, konacno cipele vise nece biti prvo sto se vidi kad udjes u stan, sto me radujem jer ne mogu da slusam vise dusebriznike i kojekakve koji udju pa umesto dobro vece kazu - auuuuuuuuuuuuuuuu sta je ovo ???? pa onda kad im moj suprug nehajno objasni da su to Mirine cipele .....oni jos suptilnije kazu -Sveeeee????
E od tog dijaloga mi se dize kosa na glavi ....
Sto li sam sad ovo ispricala ?
Imam ja jednu anegdoticu na temu.

Kada smo konacno sve porusili i prepravili naslo se mesta i za garderober u koji lepo udjes i uzivas.Tacnije ja uzivam.Neki se ni danas u njemu ne snalaze

.I kada su prijatelji dolazili da nam vide novi stan pa trazili da ih provedemo kroz isti( sto je meni debilno al ajde i ja volim da gledam tudje
) ta vrata se nikada nisu otvarala.Obrazlozenje: Nisam lud da pokazujem svoju sramotu..pomislice ljudi da zivim sa mesavinom stonoge i hobotnice...Eto,cega se pametan stidi lood se ponosi ili obrnuto...Kako bese