Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
slika0847.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Данас, благо смрзнута у Сегедину који се не види.. :)

Јелена, завидим ти! Иако, мени је данас било баш лепо, диван дан у лепом друштву...
Одговор Прасету: Није шверц тура, нама Сегедин није далеко, прошли пут смо ишли само на лангошке, а данас смо ишли по део за комп који не може да се нађе у Србији. Успут пазарили неку клопу. Ебига, трапист је дупло јефтинији него код нас... :)

ma cicak,to je rupa i sada,ali sa podjednako dobrim mestom kao i grand,ali duplo manjom cenom.bila ja pre dve godine,sigurno ga od tada nisu renovirali.meni je vazno zbog dece i opreme.a i hrana im je super.e sad sto po meni otpada malter,to mu dodje ko puder,da se ne sminkam

Ne zavidim Jeleni jer mrzim sneg i sve to ...al kad je vidim kako uziva zavidim na tome.
Mislim da sam imala jedan od smorenijih dana danas.
Nikad vise sa muzem u shoping.
cetiri neodlucne zene odjednom....odlucnije su od mog muza jednog.

Blah.

mirka, ista stvar u subotu. ne zbog neodlucnosti, nego zbog gledanja an sat u gundjanja kako cemo zakasniti, odnosno doci kasno na slavu i da mi nije opalo na pamet onda da pocnem da kukam u 10 da mi se ide kuci, a dosli smo tek u 7:roll:

Dakle muskarci :dash:
Ima para, zna sta mu treba i satima bira.
Izabrao je 2 stvari za 4 h i to su obe jakne :roll:
A krenuo je sa spiskom kao za hipermarket...jedno 10 stavki mi pobrojao to mi treba i to mi treba , e i to mi treba i da smo morali svih 10 da kupimo juce ja bih se samoubila u sred TC Usce.
Da nisam presekla taj shoping odlaskom kod frizera da se malo izduvam mislim da bih flipnula. Ovako je jedan sat bazao sam ...a ja sam se sve to vreme nadala da ce da pokupuje stvari bez mene i da sam se spasla. Ali avaj ...posle sat vremena dolazim a on NISTA kupio nije.

Nisam usla ni u jednu radnju bukvalno...stisla sam zube reko aj njega da namirim pa cu onda kad to zavrsim da snjuram.
Koje crno snjuranje ...e bre i vino za slavu je birao 10 minutaaaaaaaa :besna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back