Po'itaj! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...evo mene danas, tj. danas popodne, odevena za opusten soping koji mi nije krenuo od ruke nikako pa sam se vratila praznih sapa...elem, boje nisu realne, majica je puder roze, kais sam iz sopstvene gluposti danas unistila ovom rupom sto viri na levoj strani pa ide u kantu, torba je svetlo braon a ne narandzasta, pasmina karamel ali nisam talentovana sebe da uslikam pa bog...kad sam se vec slikala hajde i da se okacim, poljubac za sve...
[/IMG]![]()

...evo mene danas, tj. danas popodne, odevena za opusten soping koji mi nije krenuo od ruke nikako pa sam se vratila praznih sapa...elem, boje nisu realne, majica je puder roze, kais sam iz sopstvene gluposti danas unistila ovom rupom sto viri na levoj strani pa ide u kantu, torba je svetlo braon a ne narandzasta, pasmina karamel ali nisam talentovana sebe da uslikam pa bog...kad sam se vec slikala hajde i da se okacim, poljubac za sve...
[/IMG]![]()

jesenja lady...evo mene danas, tj. danas popodne, odevena za opusten soping koji mi nije krenuo od ruke nikako pa sam se vratila praznih sapa...elem, boje nisu realne, majica je puder roze, kais sam iz sopstvene gluposti danas unistila ovom rupom sto viri na levoj strani pa ide u kantu, torba je svetlo braon a ne narandzasta, pasmina karamel ali nisam talentovana sebe da uslikam pa bog...kad sam se vec slikala hajde i da se okacim, poljubac za sve...
[/IMG]![]()
[/IMG]![]()

mislim stvarno...hvala! ovde danas bila tri muska,jedan mi hvalio dovratak...samo zene nesebicno daju komplimente(ili dobro lazu,al i to je ok)

ubiću se... ahahahaahha...Bas si lepa, Vazdusasta![]()

vala i mene
danas je bila lepa ideja na svetu životinja da se zarad par naših dragih forumaša koji kao i većina muškaraca padaju na medicinske sestre, sve nabacimo avatare medicinskih sestara. Sve su to i uradile...meni žao kravice...ako je jednom skinem moram ponovo da molim Taba da mi je sredi.....

[/IMG]![]()
Је л зато Јоив има сестру као аватар?![]()

Sazeta dekleracija ?

Sve ste u pravu... mnogo hladno danas u odnosu na juče
ja tek sad skinula kožnu jaknu... i danas obula booties, ali džaba i dalje mi hladno brrrr
e mirka i kod mene vazda neka dokumenta na stolu...![]()