Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro ,dobro julijane,al drugi put NAS pohvali:lol:
cicak,moram da kazem sto se tice srece i sijanja.kad udjes u neke godine to je stvar odluke, tvoje.po fazonu ili jesi ili nisi.znaci ujutru ustanes i kazes e ja sam od danas sretna i nista sto se lose desava nece mi povariti zivot i onda se toga pridrzavas.ali za to trebaju godine.evo ti primeri ...pitaj boku,vandu,milevu...da sad ne nabrajam,jer cu mnoge izostaviti.ali to su zene iz kojih izbija zivot

Vidi male Mirke,
smrzla se ko pika,
zato ni na smokvi,
ne može da vika...

A smokvi se mirke,
boji kao smrti,
umesto da kuva,
i varjaču vrti...

A ona je smokvi,
ko puvanjak mali,
vidiš da na vreme,
ona se sad žali...

I mene je rekla,
da smisli ne može,
a kada me vidi,
kaže, Hvala Bože...

To je ljubav prava,
svađamo se vazda,
al' ipak na kraju,
zna se ko je gazda...:mafijas:

ovo sa prilozima je lakse:p
kliknes na 'odgovorite na temu", pojavi se prozor za pisanje poruke, iznad gornje linije prozora su razne opcije, medju kojima je u prvom redu i spajalica, na koju kad kliknes pojavi se "Postavi datoteku sa svog računara", kliknes na to i zakacis fotku sa svog kompa, i posaljes poruku. veoma prosto

U jeeeeeeeeeee pa ni ja nisam znala to.
Cek da probam !

pa skrivene, znaci postavljene na photobucket ali ne i na forum.
probrane:p
recimo, slikas nogu u sandali i to par puta i onda na forum postavis najbolju, a ono u stvari...
sinoc sam bas gledala takve fotke jedne forumasice, a necu vam reci koje... :cool:

Vidi male Mirke,
smrzla se ko pika,
zato ni na smokvi,
ne može da vika...

A smokvi se mirke,
boji kao smrti,
umesto da kuva,
i varjaču vrti...

A ona je smokvi,
ko puvanjak mali,
vidiš da na vreme,
ona se sad žali...

I mene je rekla,
da smisli ne može,
a kada me vidi,
kaže, Hvala Bože...

To je ljubav prava,
svađamo se vazda,
al' ipak na kraju,
zna se ko je gazda...:mafijas:

Vidi nasu cicak al joj se osladile rime :)

Vazno je da je ovo visoko poucna pesma moze da udje u u forumsku citanku ...a cikak da se prenikuje u Cicak Visnjic

Pa mladi narastaji kad dodju jooooooj , pevace o meni i smokvi ko o Marku Karadzicu i Musi kesedziji ...

Mirka Karadzika i Smokva Kesedzika :zcepanje:

Vidi nasu cicak al joj se osladile rime :)

Vazno je da je ovo visoko poucna pesma moze da udje u u forumsku citanku ...a cikak da se prenikuje u Cicak Visnjic

Pa mladi narastaji kad dodju jooooooj , pevace o meni i smokvi ko o Marku Karadzicu i Musi kesedziji ...

Mirka Karadzika i Smokva Kesedzika :zcepanje:

A baš bi bila fora da neko otvori temu i prebaci sve stihove što su naše malenkosti inspirativno kenjuckale zadnjih dana... i onda jednog dana izdamo knjigu... pa ljudi bi plakali od smeha čitajući...:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back