Uu majce al si zgodna ko bi reko da si forumasica
Majče...

Pamukale...

Сваки пут кад се ја негде окачим, дође мајче и нико ме и не погледа...
Имам утисак да ми то намерно ради...

nemoj tako sad

to sluchajno
Jao majče... kako je divno...
Daj nam neku informaciju uz slike...
Predivno je...

e vako...ove prve narandzaste slike

to je izvor lekovite sumporovite vode i blata, smrdi ko djavo i vruce je johohoj...temp vode je oko 56-58 stepeni kod samog izvora, pa dole ka dnu opada, ali je i dalje pakleno vruce, narochito u podne

to je u sklopu hotela u kom smo imali pauzu za ruchak

a pamukkale...shta reci...ja sam vec bila tamo jednom i ishla sam sad opet da drugarica ne bi ishla sama na izlet ceo dan i nije mi zao uopshte
meni je to neshto fascinantno, da ne verujesh svojim ochima kakva sve chuda priroda moze da stvori
inache pamukkale su na UNESCO-voj listi prirodne svetske bashtine, vec sam smorila, znam

, okachicu josh koju slichku pamukkala pa cu napisati neshto vishe za one koji ne znaju shta je to ustvari

dijenek, vidis se i pored maje. fino izgledas i svidjaju mi se tvoje boje
majo, odlicna linija - kad si se vratila iz turske? kakva je temperatura tamo u septembru / oktobru?
hvala

vratila se u nedelju
ja sam bila u egejskom delu, kusadasi, pa samo za to mogu pricati...
i tamo se osetilo ovo zahladjenje, ali u smislu da su nocne temperature malo opale, za 2-3stepena
inache, u septembru, vodich bar tako kaze, pochinje da uchestalo duva vetar pa ima dosta talasa(a popodne ih ima i inache), pa ej samim tim i temp malo niza...
mislim da sam uhvatila poslednju smenu sa onako finim vremenom..
dnevne temp oko 30-35, sunce przi sve u 16, a nocu oko 23-24 stepeni i kad nema vetra nocu je to idealna temp

inache par dana pre nego shto smo stigli, vodich kaze da je bilo nesnosno, temp 45stepeni i uzasno velika vlaznost vazduha, nije se moglo disati...