Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja neću da pohvalim vito telo, ali ću d'izrazim divljenje prema entuzijazmu za vedžbanje.
Majke mi, baš poštujem to kod ljudi, valjda zato što sam ja operisana od toga :D

Medo, ja juče krenula na pilates... :rtfm::mrgreen: e što sam važna...:manikir:
Samo pokušaj, bar kod kuće, 15 minuta i to će ti značiti... veruj mi...;)

kad se čovek jednom navuče na vežbanje...onako iskreno...nema boljeg osećaja...:D

kad se čovek jednom navuče na vežbanje...onako iskreno...nema boljeg osećaja...:D

ja sam totalno asportski tip
ne znam ni sama kako me drugarica odvukla u teretanu na trening:think:
a poshto sam bila tvrdoglava i zainatila se onoj muchiteljki od instruktorke koja me je gledala kao da sam slinac(shto i jesam bila):lol:
istrajala sam prve dve nedelje iz chistog inata:mrgreen:
a onda sam se navukla :zaljubljena:
samo nemam zivac kod kuce da vezbam, nije mi to ta atmosfera:think:
sad sam opet ko slinac:sad2:

E a meni nesto trulo da idem redom od slike do slike i da kazem , e Vanda super si , e Jane svaka cast, e Tico izgledas bas lepo i tako svakodnevno obucena ...ne znam to mi nekako bzvz...a ako ne kazem nista onda po ovim forumskim pravilima ispada da sam ljubomorna, ogorcena, zavidna ...

Tako da unapred izjavljujem da i kad ne kazem nista ne mislim lose nego ne volim da komentarisem.

33maq6s.jpg

euhcpe.jpg

I jos nesto hocu da kazem - ona Kvinsi ....vrlo je neodgovorno da ode i da ostavi forum samo Tari .
Ne znam jel se vi slazete al to uopste nije kolegijalno , ona da se seta po Amerikama a Tara da rmba ovde i da sav teret forusmkog zivota nosi sama na svojim nejakim plecima.

Eto ...to sam htela da kazem !

Pu majku mu sheba mi koncepciju sad !

Cek sad da smislim novu pobunu...

Evo znam....neodgovorno je :
1. drugarice emotivno sikanirati slikama cipela koje ne mogu da kupe
2. drugarice emotivno sikanirati slikama cipela koje su lepe i jeftine pri tom
3. drugarice emotivno sikanirati slikama iz shopinga pogotovo ako su u pitanju radnje kojih nema u precniku od 1000 km
4. drugarice emotivno sikanirati slikama NY
5.........

smislicu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back