marina.c
Veoma poznat
- Poruka
- 10.759
Kako meni raste... kako starim tako sam sve više u minusu...![]()
...sve dok je oko "mlado"-dioptrija raste u minus...
Znači-još si mlada (mlado ti oko), čičak...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako meni raste... kako starim tako sam sve više u minusu...![]()
Znači-još si mlada (mlado ti oko), čičak...Па, нисам могла остарити од - 5 до нуле за пар дана.
Оперисао ме човек пре 20 година, а од - 0, 75 до нуле ми стигло за последњих неколико. Зато ми и оставио тај мали минус, кад ми крене старачка далековидост, да мало имам времена...![]()

Misliš kao ovo danas što skidaju tj.operišu oči... i skine se dioptrija?Па, нисам могла остарити од - 5 до нуле за пар дана.
Оперисао ме човек пре 20 година, а од - 0, 75 до нуле ми стигло за последњих неколико. Зато ми и оставио тај мали минус, кад ми крене старачка далековидост, да мало имам времена...![]()

Jest baš sam mlada......sve dok je oko "mlado"-dioptrija raste u minus...Znači-još si mlada (mlado ti oko), čičak...

Možeš ti da priznaješ koliko god hoćeš... ja ti priznajem da izgledaš kao avion...

stoji mi prozor po 5min i nista

danas paradno, pre neki dan radno![]()
danas paradno, pre neki dan radno![]()

Ja bih ovo meto u avatar da sam na tvom mestu, a ti kako hoćeš.danas paradno, pre neki dan radno![]()
![]()

?a što uopšte postoje dve teme "šta nosim danas"?
koja je poenta...?
p.s. nemojte samo da kažete da te teme nisu iste...
Ceci, jesu to leptirići na bluzici?