Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
of6615.jpg

nije me dugo bilo..mah, mah..:)

Mirka, i mala dioptrija puno znači.
To što nemaš utisak da ti poboljšava vid, ne znači da ne olakšava očima.
Manje će ti oči umarati pred monitorom i manje ćeš se naprezati recimo noću ako tada nosiš naočare.

MA sve ja to znam al mi je nesto ne znam da vam pojasnim kako palo to sa naocarima.
Kad god se pogledam u ogledalo vidim neku drugu osobu , mene nema .
Otud taj osecaj "sta mi je sve to u zivotu trebalo"
Oooooo, pa da častiš :D

Ja sam juče proslavila 11 godina zvaničnog staža, tj. odrobijala sam 11 :confused:
Mada, i to je za slavlje :D

Auuuuuu ja nemam ni dana.
I ono sto sam radila radila sam na crno.
Pakao. :sad2:

Čičak, krenulo te danas :lol:
Mislim, ne bih ja ovako u hrišćansku crkvu ušla, iz bezbednosnih razloga, ali možeš da probaš.
Nego, ti imaš neki problem sa mojim stavovima na jučerašnjoj temi? Reci, da razjasnimo :D

Pa vi ste juče zaključile da se treba zamantijati kad se ulazi u crkvu... ja samo sličicu priložila, kako bi to sjajno izgledalo... :mrgreen:

P.S. Ma zajjebavamo se medo...;) podjeb, zajeb...:lol: nešto sam loše volje...:whistling:

of6615.jpg

nije me dugo bilo..mah, mah..:)

...ooooooooo dame...me gusto mucho:heart:...sto ja volim taj fazon, extra:heart:

Cicak bwe...sto si se uhvatila za tu crkvu...pa sama si povezala garderobu, sexualni zivot i crkvu a da niko od nas to nije povezao...btw ja ni na onoj temi nisam skontala kakve veze ima neciji sex life sa verom u Boga ali nisam htela da ulazim u to...slike lepe danas, Mirkine naocare lepe, ona cokoladna haljina Bems k'o za crveni tepih a sto volim taj kroj sto se vrti oko zene dok ona igra:zaljubljena: ako se odlucis za tu haljinu koje boje ces noktice?

Pa vi ste juče zaključile da se treba zamantijati kad se ulazi u crkvu... ja samo sličicu priložila, kako bi to sjajno izgledalo... :mrgreen:

P.S. Ma zajjebavamo se medo...;) podjeb, zajeb...:lol: nešto sam loše volje...:whistling:

Ako si loše volje, potprckuj onoga ko ti je za to kriv :D
A da li ćeš da poštuješ dres kod bilo gde je samo tvoja stvar, ne daj da te forumašice odvuku na krivi put ;)

Бемс, прва хаљина!
Али, могла би и да се пресвучеш. Инонако мислим да ћеш изазвати више позорности него млада, те можда не треба да купујеш поклон, пошто постоји анса да те протерају са свадбе, да не балаве гости! :rtfm: :zag:

Бемс, прва хаљина!
Али, могла би и да се пресвучеш. Инонако мислим да ћеш изазвати више позорности него млада, те можда не треба да купујеш поклон, пошто постоји анса да те протерају са свадбе, да не балаве гости! :rtfm: :zag:

:zcepanje:
evo resenja!
(imam ja jos neresenih pitanja oko oblacenja, na devojackoj veceri... :zper:)
hvala vando, volim i ja tebe :mrgreen: :heart:

Samo da upozorim devojke na prevare radnika u opticarskim radnjama. Ja imam dioptriju -5 i -6 i nosim sociva godinama, dobijem cmicak, skinu mi sociva i narede da kupim naocare...prilikom biranja vidim ja neke okvire od 3000 dinara ali me ubedise da sa specijalnim staklima mogu ista izgledati tanko a ja obozavam naocare i pozeleh da ih nosim stalno. Odabrala sam papren ram misleci da cu ga koristiti + neka fancy plasticna stakla, krajnji ceh mi je bio zaista previse ali rekoh kao modni detalj pa neka ide zivot...elem, kada je sve bilo gotovo stavim ja te naocare a oci malecke jer oko smanjuje dioptrija a ne staklo, plastika kroz koju se gleda izgleda uzasno, opsti utisak katastrofa...Sada te naocare leze i nicemu ne sluze, ne bih iste nosila ni za zivu glavu pred ljudima...ako je neko u slicnoj situaciji ne nasedajte!

...jao, kao da sam te ja rodila!:lol: Isti, ali isti slučaj samnom!

P.S. Ja moje nosim uveče, pred spavanje- tek da pogodim put od kupatila do kreveta(a kupatilo mi povezano sa spavaćom sobom...:lol:)...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back