Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to vam kazem, ja se danas osmelila pa se sad osecam bzvz.
Niko to ne vidi sem mene , i svima je ok samo ja nesto jedva cekam da odem odavde .

Al valjda nema sefa pa su svi kul.
Mada i kad ima niko se bas ne sredjuje kao za posao , vrlo su opustenog fazona.

dnf5ue.jpg

Uspela sam da prebacim fotku.
Samo pstttttttt.

Menadžmentu kompanije nije dozvoljeno da se fotografiše ili daje izjave za javnost bez izričitog odobrenja borda direktora.
Nadam se da razumeš.

Naravno, ako i pored toga imaš volju da pošalješ gibanicu, sa zadovoljstvom ću prihvatiti tvoj mali plezir.
naravno da ne razumem:)
i naravno da nema gibanice, misim..treba to prvo zaraditi:mrgreen::rotf:

Obzirom da moram nekoliko puta na dan da ulazim u službene prostorije Carine, nije dozvoljeno nošenje:
mini suknji, šorceva, majica na bretele, japanke itd.

ALi u kancelariji sam sama, pa majice na bretele ipak nosim, a kad idem na carinu prevbacim bolero ili neku košuljicu...

Ja sam danas dosla na posao potpuno neprikladno obucena.
Al kad sam cula da ce biti 34 resila sam da dopustim sebi sorc i majcu umesto pantalona , jer sef nije tu. :cool:

Obzirom da ni ostali nisu bolji nista sve je ok.
Osim sto se ja jos uvek ne osecam kao da je to ok.

Kako vi idete na posao ?
Jel imate neki dres kod ili ???

ne postoji nikkav dres kod ono zvanični
meni je glupo da nosim recimo kratke suknje, kratke majce, velike izreze i sl i zato što to ne volim i u tome nisam ja, a i zato što mi je glupo da takva stanem pred studente i dajem i materijal za ogovaranje, gledanje da li je pošao šav na čarapi umesto da uživaju recimo u čarima Šredingerove jednačine:mrgreen:
Nisim farmerice i košulje, naravno bele i samo bele, džempere, naravno crne i bele,majce naravno bele i često kratki sako uz cipele na štiklu.
E kad nema predavanja onda nosim isto to:mrgreen:bez sakoa, samo tada farmerice mogu da budu i skroz plitke, košulje i majce tesne jer tada sam u lab. pa uvek imam mantil.
Leti nosim i sandale, nekad i papuče ali kad nemam predavanja.

e da,, nosim i ja istu Pata majcu

Da me više ne kritikuje moja drugarica Linda, evo mene danas, na mom radnom mestu. :D
Pakujem mužu crni luk za kvantaš.

154dlrp.jpg

Kod mene na poslu nema dres koda. Šorc nije kažnjiv, čak je i poželjan, jer se odlično uhvati boja za more, te tamo ne izgorim. Za razliku od nekih, ja imam 20 kg viška, no nisam karakter da promenim nešto po tom pitanju. :cool:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:
ahahahahahhahahahah..care...:D

naradio si se, mashala:mrgreen::lol:

Zaista ne znam šta je toliko smešno i na šta mislite kad se tako kliberite, ali sam siguran da sam svojim savetima pomogao u mnogim situacijama.

Da me više ne kritikuje moja drugarica Linda, evo mene danas, na mom radnom mestu. :D
Pakujem mužu crni luk za kvantaš.

154dlrp.jpg

Kod mene na poslu nema dres koda. Šorc nije kažnjiv, čak je i poželjan, jer se odlično uhvati boja za more, te tamo ne izgorim. Za razliku od nekih, ja imam 20 kg viška, no nisam karakter da promenim nešto po tom pitanju. :cool:
Ti verovatno znaš da te mnogo gotivim.:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back