Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Krstu više neću ni da hvalim, da ga ne ureknem....:heart:
Ali ovo je prva slika gde se i kristina lepo vidi, i mnogo sam prijatno iznenađena.

Tih 7 kg viška si grant umislila, jer ovako ne bih baš rekla da imaš viška... taman žensko kao treba, a da ne ličiš na one anoreksične kvazi manekenke.... ili ti što mm kaže niti ljulja niti žulja, a ipak pune ruke posla...
Hvala Ceci! Ma, gde sam umislila, ne staj mi na muku! Nisam ja ni u fazonu da budem zgoljava, samo sad malo vise ljuljam i nemam sta da obucem. Ali dok dojim, ne smem brzo da gubim tezinu, 1-2 kg mesecno da produkti razgradnje sala ne bi otisli u mleko, tako da jako sporo ide.

Hvala Ceci! Ma, gde sam umislila, ne staj mi na muku! Nisam ja ni u fazonu da budem zgoljava, samo sad malo vise ljuljam i nemam sta da obucem. Ali dok dojim, ne smem brzo da gubim tezinu, 1-2 kg mesecno da produkti razgradnje sala ne bi otisli u mleko, tako da jako sporo ide.

Ne brini za kilažu, kažu da treba isto toliko vremena da se vratiš na kilažu pre trudnoće, koliko je trajala i sama trudnoća - ca. 9 meseci.
Znaći, tebra imaš vremena ...

kistina, fenomenalni ste, al stvarno : )

ja danas tj večeras, našla haljinu marke o kojoj maštam i koja košta oko 13000, za tričavih 800 dinara, nema toga što braća kinezi ne mogu da skinu : )
i mnogo sam srećna i radosna jer je želim dugo, dugo i što je tako verno odradjena sa svim vezovima i detaljima

tara1.jpg

tara2e.jpg

ja danas tj večeras, našla haljinu marke o kojoj maštam i koja košta oko 13000, za tričavih 800 dinara, nema toga što braća kinezi ne mogu da skinu : )
i mnogo sam srećna i radosna jer je želim dugo, dugo i što je tako verno odradjena sa svim vezovima i detaljima

tara1.jpg

tara2e.jpg

...nije valjda da i Desigual kopiraju??!:eek:

tara1.jpg

tara2e.jpg

Haljina je med, i kao stvorena za tebe, baš ti "legla"...

...i to što kažeš...Kad se setim koliko para sam dala za Desigual....istina, po belom svetu, u njihovim radnjama a 'vamo- braća ih štancaju...:confused:

I treba, jer modne kuce i poznati brendovi zapravo se i siju tamo negde za tri dolara po komadu a prodaju za petsto trideset i tri.
Razlika izmedju originala i kopije svakako postoji, ali original nije 15 puta kvalitetniji od kopije da bi toliko i kostao.

I treba, jer modne kuce i poznati brendovi zapravo se i siju tamo negde za tri dolara po komadu a prodaju za petsto trideset i tri.
Razlika izmedju originala i kopije svakako postoji, ali original nije 15 puta kvalitetniji od kopije da bi toliko i kostao.

Original cipele prada, guchi i ostala gospoda koštaju oko 15-20 evra nabavna cena... a kopije prodaju na kilograme...:lol:

Haljina jeste divna, Tari pristaje, prelepa je zbilja...verujem da je lepo uradjena ali ne mogu da izdrzim a da vas ne upozorim. Zena je platila u Veneciji kaznu od 1000 evra jer je kupila laznu LV tasnu za 7 evra. Ako kupujete van zemlje pazite gde kupujete jer su krenuli sa rigoroznim merama zastite...podatke imate u junskoj Graziji, srpsko izdanje...

...ne znam Stronci...poenta je u novcu koji neko kaznom moze da izgubi, znam i gde i kako se prave ti originali, jedini motiv je bio da upozorim jer sam procitala a znam da nas narod voli da se ponovi u Veneciji...zena je zelela da svisne od muke, em nije kupila original em je platila kaznu vise nego da je kupila original...licno gledam iskljucivo sastav tkanine i kroj tako da mi nista ne znace marke k'o marke sve dok je prirodni materijal...

Hteo sam da kazem da je krajnje licemerno nekome naplatiti kaznu sto je kupio kopiju koju kroz luku Napulj dovozi Kamora. Koja i pravi kopije poznatih brendova, ali toliko dobre da i sami brendovi cute o tome. Sto zbog mafije, sto zbog toga jer im odgovara da kopija ipak ne bude jeftina
Znaci, licemerno je da zemlja koja podseca na cirkus, i davi se u svim oblicima korupcije i koja pola veka ne moze da se izbori sa mafijom koja joj je usla u krvotok, kaznjava nekog turistu sto je kupio jeftinu kopiju

Eto, to 'tedoh reci

mileva-lepa zena
kistina-jeste malo debeljuskasta :mrgreen: ali je bas lepa a andrej prelepa beba
tara-preslatko haljince i super ti stoji,mislim ide mi uz tebe
mirka-isto mi je super ona haljina,i ide uz mirkastu
eto nahvalih vas,mozda mi ne biste bili lepi da niste moji :lol:

Ja sam danas dosla na posao potpuno neprikladno obucena.
Al kad sam cula da ce biti 34 resila sam da dopustim sebi sorc i majcu umesto pantalona , jer sef nije tu. :cool:

Obzirom da ni ostali nisu bolji nista sve je ok.
Osim sto se ja jos uvek ne osecam kao da je to ok.

Kako vi idete na posao ?
Jel imate neki dres kod ili ???

joj, kod mene nikako sorc, to bio bilo verovatno i kaznjivo:lol:
jedva sam se navikla da su dozvoljene farmerke. plus, ja se ne bih dobro osecala da dodjem na posao u sorcu, nekako mi to ne ide uopste. zapravo, ja sroceve uopste i ne nosim:lol:

na mom radnom mestu ja sama odredjujem dress kod :lol:
Medjutim,kako radim uglavnom sa muskarcima bzvz mi je da dolazim neprikladno obucena..
znaci,nikako sorcevi,kratke suknje i veliki dekoltei...
sve ostalo je ok...cak i trenerka,ako je meni u njoj udobno :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back