Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421

Evo ga..
A ti kojote zivotinjo jedna ....pusti nasu Juliju na miru ...
( ju sta sam sad napisala
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)Naravno da nije mnogo. Mada lično ne volim idealizacije. Kad idealizujes uvek zavrsis sa cvorugom na glavi. Iskreno verujem da se zavoli samo onaj (muskarac ili zena, bez razlike), cije mane uspes da prihvatis!Želim samo malo ljubavi i pažnje. Želim poštovanje pre svega. Želim da ne budem ničija robinja. Želim brak i decu. Želim da volim i da budem voljena. Želim da osetim strast koja nikad ne zgasne.
Zar je to mnogo kojote?
Iskreno mislim da si me pogrešno razumela, Mirka.
Evo ga..
A ti kojote zivotinjo jedna ....pusti nasu Juliju na miru ...
( ju sta sam sad napisala)
E sad ovo već ide na seksalnu stranu, slutim. Nisam hteo da tako ispadne. Nisam imao nameru da se izrode bilo kakve insinuacije.... da se prikloni odluci većine, koja je većinom glasova odlučila da se
kolegi Stroncijumu "da" ono što je tražio.
Znači sprdate se sa mojom emotivnošću.
Tačno sam znao da postoji neki rezon da ne odgovaram na temu. OK, moja greška.
prvo stronci sad i ti....ajde sad ce da dodju zene da ti kazu ...nemoj Julija duso da se ljutis, pusti Mirku to ona tako ....ne idi ..ostani ....ucestvuj u temi ....ajde da se volimo ....

Iskreno mislim da si me pogrešno razumela, Mirka.
Nije ovde reč ni o kakvom uznemiravanju, već takozvanom agitovanju
uz pomoć krajnje suptilnih, već oprobanih krstarovskih metoda, ne bi li
nekako nagovorili našeg
kolegu Julijana da se prikloni odluci većine, koja je većinom glasova odlučila da se
kolegi Stroncijumu "da" ono što je tražio.
Pa Miki šta ti je bwe?Jao koje fore imateprvo stronci sad i ti....ajde sad ce da dodju zene da ti kazu ...nemoj Julija duso da se ljutis, pusti Mirku to ona tako ....ne idi ..ostani ....ucestvuj u temi ....ajde da se volimo ....
Za razliku od njih evo ja cu da ti kazem u skladu sa onim kako me ovde vide ....jeste bre Juliska , sta se trsis tu da pises , nisi nas klan aj sibaj sa teme ...ili bar sliku postavi ....
Iza onog "moja greska" fali ti izvini Mirka majstore i nece se vise nikada ponoviti ....I prigodni smajli
E onda ti ja kazem aj dobro neka te ovaj put al sledeci da vodis racuna sta radis i u svakom slucaju sliku da postavis ...
I prigodni smajli![]()

De je onaj smajli sto zeva ???

Mda, samo mi još fali da (ponovo) mećem i svoje fotke ovde!Hoćete li vi eminentni forumski zavodnici da metnete neke fotke ovde ili ćete se i dalje femkati k'o seoske mlade?
Ajd da vidimo šta je u izlogu.

Ma nećemo dobri moj medvede. Makar se moje slike nigde ne mogu videti.Hoćete li vi eminentni forumski zavodnici da metnete neke fotke ovde ili ćete se i dalje femkati k'o seoske mlade?
Ajd da vidimo šta je u izlogu.

Mda, samo mi još fali da (ponovo) mećem i svoje fotke ovde!
Taman sam našao kakav-takav mir na Forumu!
Iskreno - da sam Stroncijev kalibar, kačio bih svoje fotke ovde svaki dan. Ali, ovako...![]()

tri strane a niko fotku da postavi![]()

Poslaću ti mejlom svoje najnovije fotke s mora, da te dokusurim!Izvini što nisam odmah odgovorila, mašta mi se razigrala, vilica pala, a ruke zadrhtale
Ali moram da priznam da je mir najvažniji, mada nerado![]()