Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Želim samo malo ljubavi i pažnje. Želim poštovanje pre svega. Želim da ne budem ničija robinja. Želim brak i decu. Želim da volim i da budem voljena. Želim da osetim strast koja nikad ne zgasne.
Zar je to mnogo kojote?
Naravno da nije mnogo. Mada lično ne volim idealizacije. Kad idealizujes uvek zavrsis sa cvorugom na glavi. Iskreno verujem da se zavoli samo onaj (muskarac ili zena, bez razlike), cije mane uspes da prihvatis!

:mazi:

Evo ga..

A ti kojote zivotinjo jedna ....pusti nasu Juliju na miru ...

( ju sta sam sad napisala :sad2:)
Iskreno mislim da si me pogrešno razumela, Mirka.
Nije ovde reč ni o kakvom uznemiravanju, već takozvanom agitovanju
uz pomoć krajnje suptilnih, već oprobanih krstarovskih metoda, ne bi li
nekako nagovorili našeg
kolegu Julijana da se prikloni odluci većine, koja je većinom glasova odlučila da se
kolegi Stroncijumu "da" ono što je tražio.

... da se prikloni odluci većine, koja je većinom glasova odlučila da se
E sad ovo već ide na seksalnu stranu, slutim. Nisam hteo da tako ispadne. Nisam imao nameru da se izrode bilo kakve insinuacije.
Ovde sam došao samo da se zezam i ubijem vreme, a od života kao što rekoh, očekujem samo malo nežnosti i razumevanja i još bla bla što napisah.

Znači sprdate se sa mojom emotivnošću.
Tačno sam znao da postoji neki rezon da ne odgovaram na temu. OK, moja greška.

Jao koje fore imate :lol: prvo stronci sad i ti....ajde sad ce da dodju zene da ti kazu ...nemoj Julija duso da se ljutis, pusti Mirku to ona tako ....ne idi ..ostani ....ucestvuj u temi ....ajde da se volimo ....

Za razliku od njih evo ja cu da ti kazem u skladu sa onim kako me ovde vide ....jeste bre Juliska , sta se trsis tu da pises , nisi nas klan aj sibaj sa teme ...ili bar sliku postavi ....

Iza onog "moja greska" fali ti izvini Mirka majstore i nece se vise nikada ponoviti ....I prigodni smajli :sad2:

E onda ti ja kazem aj dobro neka te ovaj put al sledeci da vodis racuna sta radis i u svakom slucaju sliku da postavis ...:rtfm:

I prigodni smajli :azdaja:

Iskreno mislim da si me pogrešno razumela, Mirka.
Nije ovde reč ni o kakvom uznemiravanju, već takozvanom agitovanju
uz pomoć krajnje suptilnih, već oprobanih krstarovskih metoda, ne bi li
nekako nagovorili našeg
kolegu Julijana da se prikloni odluci većine, koja je većinom glasova odlučila da se

De je onaj smajli sto zeva ???

Jao koje fore imate :lol: prvo stronci sad i ti....ajde sad ce da dodju zene da ti kazu ...nemoj Julija duso da se ljutis, pusti Mirku to ona tako ....ne idi ..ostani ....ucestvuj u temi ....ajde da se volimo ....

Za razliku od njih evo ja cu da ti kazem u skladu sa onim kako me ovde vide ....jeste bre Juliska , sta se trsis tu da pises , nisi nas klan aj sibaj sa teme ...ili bar sliku postavi ....

Iza onog "moja greska" fali ti izvini Mirka majstore i nece se vise nikada ponoviti ....I prigodni smajli :sad2:

E onda ti ja kazem aj dobro neka te ovaj put al sledeci da vodis racuna sta radis i u svakom slucaju sliku da postavis ...:rtfm:

I prigodni smajli :azdaja:
Pa Miki šta ti je bwe?:(
Ako ti se dopadam reci mi to otvoreno.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back