Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
euppch.jpg

...kakva mama takva cera, lepa mama lepa cera...i zivahna a ja obozavam zivahnu decu...oba komada i veci i manji primerak:heart:

Ma znam...:manikir:

Jao gaudi... :D i cvetić u kosi...

E a jesu vam rekli, kako te male žute gromuljice na zidu ustvari predstavljaju ovčija govanca koja je on lepio... suludo znam, tako nešto su nama objašnjavali... :mrgreen:

Ali baš lepo izgledaš i pored toga...;):lol::mrgreen:
Imamo sličnu kosu...;)

zezas?e to nisam znala,nismo imali vodica
ja sam nesto guglala,mnogo mi se tamo dopalo
a nisam bila u kaficu,na toj plazi smo bili samo kad smo stigli,pa smo pobegli kad smo videli onu decu(klince),nema uopste porodica i to ,nisam imala s kim da ramzenjujem recepte
:mrgreen:
nego cicak kadko imamo slicnu kosu kad je tvoja ravna i smedja a moja plava i talasasta:think:

zezas?e to nisam znala,nismo imali vodica
ja sam nesto guglala,mnogo mi se tamo dopalo
a nisam bila u kaficu,na toj plazi smo bili samo kad smo stigli,pa smo pobegli kad smo videli onu decu(klince),nema uopste porodica i to ,nisam imala s kim da ramzenjujem recepte
:mrgreen:
nego cicak kadko imamo slicnu kosu kad je tvoja ravna i smedja a moja plava i talasasta:think:

Samo pitaj čička... takve gluposti obično zapamtim...:mrgreen:
Baš mi žao što nisi bila u tom kafiću... mi smo tu bančili, konobar bio makedonac, pa nam puštao naše cd-ove, igrali po stolovima, skakali... ma haos... imam i ja sliku sa cvetićem u kosi...:mrgreen:
Moraćemo jednom zajedno ići u lloret, na te koktele... povešćemo i mirče...:mrgreen:

Moja kosa je ravna zato što je feniram, inače je ista kao tvoja... a boja je malo svetlija nego na slikama...
Ma ja sam u RL nešto totalno drugčije...:mrgreen::zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back