Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo da ti kažem da ti zavidim na jegipatskoj haljini,
sabber_2.gif

a drugo gde ti to imaš krofnice?
Jedino ako ih nisi nabacila posle zajedničkog bioskopa...:think:

Imam, ali ih dobro kamufliram :)

Imam trbu, i krofnice sa strane, na bokovima....mislim, meni je lepo, ja sam dugo bila skelet, pa sad uživam u svojoj krofnatosti, ali to prosto nije više telo za crevo-haljine gde se sve ocrtava.

Mada, eto, ova Lexina izgleda nije takva, fora je valjda u gužvanju.

A zanimljivo je koliko sakrije sve, pokaže samo profil figure. Inače, dužina može biti koliko hoćeš pošto se gužva :)))

Znam da je detinjasto ali u realu izgleda kao nebo :zaljubljena:
dsc00002rb.jpg

Imam, ali ih dobro kamufliram :)

Imam trbu, i krofnice sa strane, na bokovima....mislim, meni je lepo, ja sam dugo bila skelet, pa sad uživam u svojoj krofnatosti, ali to prosto nije više telo za crevo-haljine gde se sve ocrtava.

Mada, eto, ova Lexina izgleda nije takva, fora je valjda u gužvanju.
:rotf:
ma ne daj se navuci medo, nije fora u guzvanju vec u leksinoj savrsenoj liniji..ne da nema krofnice, nego ni gram viska..vido ja uzivo..:tajna:

hahahahahah..ma ti se zeno makar kacis..ja se prosle zime ugojila pet kila, koje nikako da skinem.. pa em mi sve malo, em sam samoj sebi ko sloncic:rotf:
samo bi mi falilo da jos nesto malo naguzvam:eek::mrgreen::zcepanje:

Bogami, i ja sam se zimus natapacirala, dosegla sam svoj životni maksimum. Unakazile me vunene haljine i suknje, u njima se samo širiš i ništa ne primećuješ :lol:
Sad se vratilo na normalu, al' kad je trebalo ući iz zimskog u prolećno, bilo je povuci potegni. Sine, sapne me pojas od pantalona, pa kad sednem, a ono se useče, istera mi vazduh da mi oči ispadnu, k'o u crtaću :zcepanje:

Al' ako, bilo mi lepo dok sam jela....:D

Bogami, i ja sam se zimus natapacirala, dosegla sam svoj životni maksimum. Unakazile me vunene haljine i suknje, u njima se samo širiš i ništa ne primećuješ :lol:
Sad se vratilo na normalu, al' kad je trebalo ući iz zimskog u prolećno, bilo je povuci potegni. Sine, sapne me pojas od pantalona, pa kad sednem, a ono se useče, istera mi vazduh da mi oči ispadnu, k'o u crtaću :zcepanje:

Al' ako, bilo mi lepo dok sam jela....:D

meni je i dalje lepo:mrgreen::rotf::rotf::rotf:

Besna sam!
Ovo je treći put kako frizerki tražim da me farba u NARANDŽASTO a ona me omala u crveno!!!:besna:

Je zna neko neku dobru narandžanstvenu farbu, m? Mislim da je kvalitetna i da ne traje dva dana. Novce ne žalim...samo da se rešim ovog crvenog čuda na glavi. Izgledam ko neka tetka, samo mi fali "ladna trajna"...:dash:

Poslednja izmena:
E hvala :)
U hotelu, na Palmi, pa je to neki dečiji deo na bazenima, imaju i Kremenka, i Kamička, i ona njihova kola, i garderobu iz kamenog doba, super su sa svim animacijama, u dečijem delu ispade najlepše. Samo što je to nama matorima interesantnije nego deci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back