Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam danas bila na svadbi... Super mi je bilo
picture.php
sad me noge bole od sandala :o

....uuu...bas, bas lepo...:super:

Evo i moj doprinos za danas....

Prva jutarnja setnja uz muziku ...Laka i ja :)

Onda optimisticni pokusaj citanja knjige u parku ....uz cuvanje nezivih al obozavanih kucnih ljubimaca ...

Dok moje dete leti

Vece je obelezio dobar provod sa drugarima uz gledanje evrovizije, nevijanje , buku, smejanje ....al slika nema :(

e stvarno dusu dalo za Montenegranine:lol: nego primetila sam, kolko ovde ima nasih ko kusih pasa:lol: al crnogoraca ni za lek:eek: bice da je zbog klime:mrgreen::lol:

....cek dok vide...to cudo, ima odmah to da primene u svom okruzenju...a to sto ih
tu nema..ne znam razlog, ali znam da definitivno najvise vole Svajcarsku...zasto
nije mi bas najjasnije....

Ако те виде како лежиш, има да похрле... ;)

....bogme moze biti svasta....;)

Nije me strah ne moze nista da joj se dogodi.

Skakala bi i ja al je klovn namenjen onima do 52 kile.
I 12 godina :rumenko:

Aj ovaj kriterijum od 52 mozda mogu i da dostignem ako skinem kile al na 12 godina ne mogu da se vratim nikako ...

Mada sam sklopila dogovor sa gazdom klovna da dodjem jedno vece kad zatvore pustice me da skacem :cool:

Evo i moj doprinos za danas....

Prva jutarnja setnja uz muziku ...Laka i ja :)

Onda optimisticni pokusaj citanja knjige u parku ....uz cuvanje nezivih al obozavanih kucnih ljubimaca ...

Dok moje dete leti

Vece je obelezio dobar provod sa drugarima uz gledanje evrovizije, nevijanje , buku, smejanje ....al slika nema :(

Sviđaju mi se naočare na prvoj slici :p
I leteća deca :mrgreen:

linda, baš si kul u western fazonu : )
mirka, imam iste naočare ili bar mnoogo slične...
e ja sam juče bila na roštilju na ratnom ostrvu
img3115l.jpg

pa smo se onda vozili brodom dunavomdo kasnih večernjih sati i bilo je mnogo lepo
img3103.jpg

a onda sam savim slučajno završila na nekoj mnogo kul rege rege ska ska svadbi i napila sam se opet ( a taman sam se oporavila od preksinoć)
al nemam slike sa svadbe, mislim imala al ko da nemam : )

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back