Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
img0173ya.th.jpg

... za kojota cela slika

... pa da me prepozna na ulici i ovo je mnogo :D

Ne zezaj se sa tim...zapravo mene je sinoc u wc-u meka prepoznala forumasica a ja sam bila samo korisnik toaleta...ostadoh 15 minuta u :eek::eek: stanju...vrlo je moguce da ces biti prepoznata sto i nije lose jer vodi drugarstvu ali jeste ako ti se realna licnost ne slaze sa online varijantom..'fala bogu bejah uvek iskrena na forumu...:mrgreen:

Ne zezaj se sa tim...zapravo mene je sinoc u wc-u meka prepoznala forumasica a ja sam bila samo korisnik toaleta...ostadoh 15 minuta u :eek::eek: stanju...vrlo je moguce da ces biti prepoznata sto i nije lose jer vodi drugarstvu ali jeste ako ti se realna licnost ne slaze sa online varijantom..'fala bogu bejah uvek iskrena na forumu...:mrgreen:

Eh, maleeeraa.... Steta sto to ne bijashe neki ugledni forumas :mrgreen:

Ja ako te sretnem u nekom toaletu, privescu te zbog ubistva papagaja i zlatne ribice :rtfm:
Mamu i sestru cu ti postedeti :lol:

...one su doticnog papagaja sahranile:mrgreen:, nikada mi nece oprostiti ubistvo pa ces me privesti lako...da okajem taj greh vise...p.s. ubila sam posredno dva zeca, jednog hrcka, nekoliko puzeva, i izbacila macku......al' nisam smela na temi, obesili bi me...ja sam samo zelela kucence a ne supstitute:besna:

У Београду неко да је препозна?:lol:
Вероватноћа је минимална...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back