gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
...ovo zena sa stilom nikad ne bi obukla
...ako meni ne verujes pitaj marinac...zahebava te andronik Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ako meni ne verujes pitaj marinac...zahebava te andronik ...ovo zena sa stilom nikad ne bi obukla...ako meni ne verujes pitaj marinac...zahebava te andronik
![]()

pa kad znas zasto to ne odneses u crveni krst...majica sa reklamom za pivo bljak![]()

ne bih da te razočaram...al ovaj lav drži epruvetu u ruci![]()

...ovo zena sa stilom nikad ne bi obukla...ako meni ne verujes pitaj marinac...zahebava te andronik
![]()

joooooj, a ovde sve sama visoka moda, pa mozemo da pricamo o stilu
jedino sto je meni ovde licilo na stil, su jekine kreacije, i ugbr, koja izgleda kao ..ne znam, neka grofica:
sve ostalo su obicne zene, u onome sto one vole da nose, svaki dan..pa tako iz dana u dan..![]()
..ukrade mi slovca sa tastature..![]()
joooooj, a ovde sve sama visoka moda, pa mozemo da pricamo o stilu
jedino sto je meni ovde licilo na stil, su jekine kreacije, i ugbr, koja izgleda kao ..ne znam, neka grofica:
sve ostalo su obicne zene, u onome sto one vole da nose, svaki dan..pa tako iz dana u dan..![]()

...ma sve je ok ...nisam ja policija za stil samo se zahebavam sa bj .
.. ne treba nju niko da brani radi ona to sama odlicno![]()
...ma sve je ok ...nisam ja policija za stil samo se zahebavam sa bj .
.. ne treba nju niko da brani radi ona to sama odlicno![]()

Ne znam kakvo uzivanje nalazis u tome, zaista.Ona je bar sasvim opustena kad kachi fotke i uopste nije pretenciozna i nametljiva niti se krije iza nekakvih fotosopova i velikih cvika. To bi se moglo poshtovati.
ja uopste nju ne branim, i zasto bih, jel mi hebala kevu skoro
nego kazem ono sto mislim. sasvim slucajno je rec o njoj, i tebi.![]()

El smokvica na moretu? Nema je nešto
, valjda sto mislite da nisu ukljucene...kamere
...u cemu bre jeko opusti se![]()

Navkla me UGBR da se vezujem u marame. Evo jedne mogucnosti, one nejobicnije. Stavicu jos neke ovih dana na Sta nosim danas da vidite.
Pogledajte prilog 191538
Pogledajte prilog 191539
))Navkla me UGBR da se vezujem u marame. Evo jedne mogucnosti, one nejobicnije. Stavicu jos neke ovih dana na Sta nosim danas da vidite.
Pogledajte prilog 191538
Pogledajte prilog 191539
ma da, ima sigurno deset danati si bre Koto baš "zlopamtilo", znaš kad je to bilo...ihaaaaaaaj![]()