Da vas vidim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja na mom, drugom po omiljenosti "radnom mestu".:D Pravim neke cvetiće za torte.

4gp578.jpg

P.S. Flaše iza mene zanemarite. Treba da ih odnesem komšinici, ali nemam vremena. A mrzi me da seckam sliku okolo,k'o čičak.

...pa, plaše se lutko...Momci u tvojim godinama se plaše lepih devojaka...Kasnije, kad uđu u "one" starije godine, kao npr.K, (a te su najlepše , je l da K:lol:), e, onda prestanu da se plaše i izgube kompas...

A ako se ovaj zaključak nekim čudom nikako ne uklapa sa situacijom na terenu, uvek u rezervi ostaje drevna istina da se muškarci plaše jakih žena.:D

A ako se ovaj zaključak nekim čudom nikako ne uklapa sa situacijom na terenu, uvek u rezervi ostaje drevna istina da se muškarci plaše jakih žena.:D

...jok, u tim godina muskarci idu u krdu...proglase da su "dobre ribe" neke koje izgledaju sasvim prosecno ali su deo "sistema" i onda se na njih pale redom dok im zbilja lepe devojke vise pred nosem ali
nije IN jel' biti sa njom...za par godina se situacija na terenu itekako da promeniti...isplivaju lepe, pa jos ako su lepe i pametne dzek pot:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back