Po opisu mi djeluju jako zanimljivo. Svakako ih uslikaj. Ne znam zašto ti je animal print najgore na njima, meni je baš zanimljiv i volim ga vidjeti na ženskim cipelama. E sad, o kakvom se animal printu radi? Ima njega puno vrsta, npr. zmija, krokodil, leopard, tigar, zebra, žirafa…
Ja sam i jedno i drugo, i entuzijast za cipele i ovo što si napisala. Eto, cipele su mi jako zanimljive i ovaj mi forum dođe kao mjesto na kojem mogu slobodno diskutirati o njima. U real lifeu to se ne bih usudio.
Baš to, ljeti žene non stop hodaju okolo u najotvorenijim mogućim sandalama i nijedna ne drami oko toga hoće li neki muškarac gledati njihova stopala ili neće.
Nisam ja dobio ban zbog komentara u vezi izgleda nego zato što tamo nije bilo dopušteno pisati ništa osim hvalospjeva o cjepivima protiv koronavirusa. Ne daj Bože da si tamo napisao da cjepivo baš i nije toliko djelotvorno kako se tvrdi. Tamo se na temama o koronavirusu i cjepivima skupila prava mala sekta, koja je bila uvjerena da ćemo maltene svi po*rkati ako se ne ubodemo po 5 - 6 puta, jedna se članica čak hvalila kako je popikala svoje dvije male djevojčice, prestrašno.
A ako plati za to onda je valjda O.K.?